Ξενοδοχείο προς Πώληση

Νικηφόρος Φωκάς
  • € 800.000
  • 300
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024
Περιγραφή
#Ρέθυμνο #Ατσιπόπουλο
#Πωλείται Ξενοδοχείο 300τ.μ.
Τιμή: 800€

Στο Ατσιπόπουλο, 7 χιλιόμετρα περίπου Δυτικά του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτό το εξαιρετικής κατάστασης ξενοδοχείο των συνολικά 300τμ, με μεγάλο κύκλο εργασιών, φήμη και πελατεία.

Πρόκειται για μία τουριστική μονάδα, με συνολικά 8 ανακαινισμένα πέτρινα καταλύματα μεταξύ 35τμ και 40τμ. Υπάρχουν 3 διαμερίσματα με σοφίτα, εκ των οποίον ένα έχει τζάκι, και 5 στούντιο διαμερίσματα εκ των οποίων το ένα έχει τζάκι.

Όλα τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα, έχουν είτε βεράντα, είτε μπαλκόνι, με θέα στην πισίνα ή στον κήπο και στο κτίσμα υπάρχει roof garden με απεριόριστη - πανοραμική θέα στη θάλασσα, τα βουνά, την πόλη του Ρεθύμνου καθώς και στο υπέροχο βενετσιάνικο χωριό του Ατσιπόπουλου.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχουν σούπερ μάρκετ, παραδοσιακός φούρνος και υπάρχει ιδιωτικός, αλλά και δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Από τη δεκαετία του 1990 και έπειτα, το Ατσιπόπουλο έχει αναπτυχθεί τουριστικά ως προάστιο της πόλης του Ρεθύμνου, διατηρώντας το βενετσιάνικο χαρακτήρα του παντρεμένο με την κρητική αρχιτεκτονική. Σήμερα το Ατσιπόπουλο αποτελεί πόλο έλξης τουριστών τις καλοκαιρινές περιόδους, αφού υπάρχουν υποδομές για διαμονή όπως μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και ταβέρνες με ντόπιο φαγητό, καφενεία και μαγαζιά.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1712870
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή