Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Καλλικράτεια
  • € 20.000
  • 220
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024
Περιγραφή

▶ Πωλείται αγροτεμάχιο στη Βεργιά, Χαλκιδικής.

Πωλείται αγροτεμάχιο 220 τ.μ. στη περιοχή της Βεργιάς, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από τη παραλία της Βεργιάς. 

Η πώληση γίνεται με μόνιμο / οριστικό συμβόλαιο (ΟΧΙ προσύμφωνο)!

 

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται εντός του οικισμού και έχει καλή πρόσβαση από άσφαλτο και λίγα μέτρα χωματόδρομο. Στη περιοχή υπάρχουν τροχόσπιτα αλλά και σπίτια με μόνιμους κατοίκους και είναι ασφαλής. Σε απόσταση 800 μέτρων βρίσκεται η παραλία της Βεργιάς, ενώ επιπλέον σε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται η Νέα Καλλικράτεια. Η παραλία της Βεργιάς θεωρείται πως έχει την καλύτερη θάλασσα στη περιοχή, ενώ η Νέα Καλλικράτεια διαθέτει πάρα πολλά εστιατόρια, μπαρ και σούπερ μάρκετ.

 

Στο αγροτεμάχιο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ανοικοδόμηση σπιτιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εγκατάσταση τροχόσπιτου. Διαθέτει δική του αποχέτευση και σύνδεση με νερό, ενώ επιπλέον μπορεί να συνδεθεί και με ηλεκτρικό ρεύμα. 

 

Επενδυτική πρόταση

Αν φυτευτούν δέντρα και τοποθετηθούν τροχόσπιτα, θα αποτελεί έναν όμορφο προορισμό διακοπών. Στο μέλλον, όταν η περιοχή της Βεργιάς ενταχθεί στο σχέδιο πόλης, θα μπορεί να χτιστεί σπίτι. 

 

Η εταιρία The Brokers Real Estate και οι συνεργάτες της λειτουργούν σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η ταυτοποίηση κατά τους όρους του νόμου. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο: 0030 697 183 2551

Social Media: TheBrokers.gr 

 

Κωδικός Ακινήτου: #1074

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1074
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
220 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 20.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή