Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜέθαναΜέθανα
  • € 46.000
  • 278
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Πωλείται ονειρεμένο οικόπεδο στο Μεγαλοχώρι Μέθανων εμβαδού 278 τμ σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς αφού όλη η επικλινής πλαγιά είναι ένα μεγάλο μπαλκόνι με φανταστική θέα στον κόλπο της Επιδαύρου που απλώνεται μπροστά του. Τα καταγάλανα νερά της περιοχής σε συνάρτηση με το παρθένο τοπίο που δεν έχει δεχτεί παρεμβάσεις, προσφέρουν μια όαση γαλήνης και ηρεμίας, από τις λίγες που έχουν απομείνει.

Το οικόπεδο είναι μέσα στο χωριό, άρτιο και οικοδομήσιμο, κατάλληλο για οικοδόμηση κατοικίας 167 τμ με κεραμοσκεπή, μέγιστου ύψους 7,5 μ σε 2 επίπεδα.

Το Μεγαλοχώρι βρίσκεται στα δυτικά της χερσονήσου των Μεθάνων, σκαρφαλωμένο στον ηφαιστειογενή βράχο και είναι ένας μικρός οικισμός με πέτρινα σπίτια, σε μια περιοχή ξεχωριστή αφού η μορφολογία του εδάφους σε συνδυασμό με την βλάστηση προσδίδουν ένα μοναδικό χαρακτήρα με χρώματα και αρώματα. Θυμάρι, αφάνα και θρούμπι μοσχοβολούν τις πρωινές ώρες και δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση. Ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δένδρα και μικροί αμπελώνες, λιμανάκια, μικρά ταβερνάκια και γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα παραμυθένιο προορισμό που προσφέρεται για πάμπολλες δραστηριότητες. Πεζοπορία στα μονοπάτια της χερσονήσου των Μεθάνων, διαδρομές μέσα σε ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον με θαυμάσια θέα, ψάρεμα, καταδύσεις και μικρές αποδράσεις στις γύρω περιοχές συμπληρώνουν το παζλ.

Απέχει λιγότερο από 2 χιλ από το Βαθύ, το γνωστό ψαροχώρι με τα γραφικά ταβερνάκια που προσφέρουν φρέσκο ψάρι από τους ντόπιους ψαράδες και 4,5 χιλ από τη λουτρόπολη των Μεθάνων. Σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας και ο Γαλατάς με το κοσμοπολίτικο νησί του Πόρου, ενώ εύκολη και γρήγορη η πρόσβαση και σε ξεχωριστούς προορισμούς της Αργολίδας όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες που απέχουν περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο.

Η περιοχή πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που την καθιστούν ιδανική για καλοκαιρινές αποδράσεις, είτε για μόνιμη διαμονή, αφού υπάρχουν κέντρα υγείας, φαρμακεία, Super Market, καθώς εύκολο και άνετο οδικό δίκτυο για γρήγορες μετακινήσεις. Απέχει 2,5 ώρες οδικώς από την Αθήνα και το Διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ τα Μέθανα συνδέονται ακτοπλοϊκά όλο το χρόνο με το λιμάνι του Πειραιά με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 2 ώρες, ενώ είναι δυνατή η μεταφορά και αυτοκινήτων, μηχανών και ποδηλάτων.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
931706
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
278 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 46.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή