Δυάρι Μελίσσια, Αμαλία Φλέμινγκ, Μελίσσια

ΜελίσσιαΜελίσσια
  • € 250.000
  • 3
  • 91
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Διαμέρισμα 91τμ, 2 υ/δ, 2ος, πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 1998, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc, μία θέση parking στην πιλοτή, ήσυχο, φωτεινό, πρόσοψης, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο.
Ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα στα Μελίσσια, μια από τις όμορφες και γειτονιές του Χαλανδρίου. Η τοποθεσία είναι προνομιακή αφού πρόκειται για μία ήσυχη και ασφαλή περιοχή κατοικιών, με πολύ πράσινο. Σε απόσταση 10΄ την ανεπτυγμένη του αγορά της περιοχής, τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Έχει εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση και εξασφαλίζει τον ιδανικό συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση σε γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ξενόγλωσσα σχολεία και εμπορικά κέντρα που φιλοξενούνται σε μικρή απόσταση από το ακίνητο. Η θέση του ακινήτου είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση και προσελκύει νέα ζευγάρια και οικογένειες. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από λεωφορειακές γραμμές, τη Λεωφόρο Κηφισίας και άλλους οδικούς άξονες της περιοχής. Η ευνοϊκή του θέση ενισχύεται από την εύκολη πρόσβαση στην Αττική και Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο. Το διαμέρισμα είναι ενοικιασμένο από 1/7/2021 μέχρι 30/6/2024
Τιμή €250.000 (κωδ. 552056) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
552056 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή