Δυάρι Αγίου Ιωάννου 74100, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΑγίου Ιωάννου 74100
  • € 530/μήνα
  • 3
  • 72
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Τριάρι 72 τ.μ. προς μακροχρόνια ενοικίαση στο Μικρό Μετόχι. Πρόκειται για ακίνητο ισογείου σε συγκρότημα διαμερισμάτων. Το διαμέρισμα διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Θα παραδοθεί βαμμένο, χωρίς έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Είναι ιδανικό για ζευγάρι καθώς οι χώροι του είναι υπεραρκετοί ενώ η εγγύτητα στην πόλη και η θέση στάθμευσης εγγυώνται ήρεμη καθημερινότητα. Ο εξωτερικός χώρος είναι αποκλειστικής χρήσης με εξαιρετική θέα ενώ υπάρχει και δυνατότητα για επιπλέον θέση στάθμευσης. Η θέρμανση γίνεται με κλιματιστικά.

Το Μικρό Μετόχι βρίσκεται 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ρεθύμνου και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί κάτοικοι της πόλης το προτιμούν ως μόνιμο τόπο κατοικίας. Σε κάθε περίπτωση ο ένοικος του συγκεκριμένου διαμερίσματος θα πρέπει να διαθέτει μεταφορικό μέσο καθώς παρά τη μικρή απόσταση από το κέντρο του Ρεθύμνου η πρόσβαση είναι δύσκολη με τα πόδια καθώς μεσολαβεί μία ιδιαίτερα απαιτητική ανηφόρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6659809 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 530/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή