Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γούβες
  • € 290.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται 2 όροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ σε οικόπεδο 400 τ.μ και με υπόλοιπο δόμησης για επιπλέον όροφο, Roof garden κλπ, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.
Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επενδυτική και είναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχει ανακαινιστεί πλήρως το έτος 2022 με θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κ.α
Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων ηλεκτρικά και έπιπλα, με καινούριες εντοιχισμένες ντουλάπες και κουζίνες, καθώς τα διαμερίσματα είναι μισθωμένα με μακροχρόνια και βραχυχρόνια μίσθωση. Έτος Κατασκευής 1995.
Αποτελείται από ισόγειο 150 τ.μ & Ά όροφος 150 τ.μ με θέα θάλασσα και εσωτερική σκάλα.΄
Κάθε όροφος αποτελείται από ένα τριάρι διαμέρισμα 80 τ.μ το οποίο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο, μπαλκόνια & δύο ανεξάρτητες δίχωρες γκαρσονιέρες 30 τ.μ έκαστος, όπου διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο, μπαλκόνια.
Συνολικά το κτίριο διαθέτει δύο τριάρια διαμερίσματα 80 τ.μ και τέσσερις δίχωρες ανεξάρτητες γκαρσονιέρες 30 τ.μ, με περιβάλλοντα χώρο για πάρκινγκ τεσσάρων αυτοκινήτων και ιδιωτικό κήπο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ.
Στα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η αυτονομία νερού και ρεύματος σε κάθε διαμέρισμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός στα μεγάλα διαμερίσματα δύο μονάδες και στα μικρά από μία μονάδα, δική του δεξαμενή νερού και βόθρος, με σύνδεση στο δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης.
Βρίσκεται 300 μ. από τη θάλασσα, κοντά σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, και κόμβο Β.Ο.Α.Κ.
*οι φώτο είναι ενδεικτικές από ένα δίχωρο, δεν φαίνονται τα μεγαλύτερα διαμερίσματα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6666267
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
4 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή