Τριάρι νέο, τέταρτος όροφος, Κέντρο, Καλαμαριά

Καλαμαριά
  • € 420.000
  • 4
  • 115
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Καλαμαριά 115τ.μ. στην καρδιά της Καλαμαριάς ένα οροφοδιαμέρισμα στον 4ο όροφο με θέα υψηλή αισθητική, σχεδιασμένο για όσους εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Διαθέτει βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης Α+, η οποία υποστηρίζεται από ενδοδαπέδια θέρμανση που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας, εξασφαλίζοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όλο το χρόνο.

Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει μια ευρύχωρη κουζίνα καθιστικού, σχεδιασμένη τόσο για λειτουργικότητα όσο και για στυλ, δύο κομψά μπάνια και τρία υπνοδωμάτια, προσφέροντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ιδιωτικότητα. Κάθε δωμάτιο είναι σχολαστικά κατασκευασμένο για να μεγιστοποιήσει την άνεση .

Πέρα από τους πολυτελείς χώρους διαβίωσης, το διαμέρισμα προσφέρει πρακτικές ανέσεις, όπως χώρο στάθμευσης στο υπόγειο και ειδική υπόγεια αποθήκευση, προσθέτοντας επίπεδα άνεσης στον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής που υπόσχεται.

Στο πολυσύχναστο κέντρο της Καλαμαριάς, αυτό το κατάλυμα προσφέρει όχι μόνο μια αριστοκρατική διεύθυνση, αλλά και εύκολη πρόσβαση στους καλύτερους χώρους εστίασης, αγορών και αναψυχής της πόλης. Αντιπροσωπεύει μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι εκλεπτυσμένης αστικής διαβίωσης, όπου κάθε λεπτομέρεια αποτελεί απόδειξη ποιότητας και κομψότητας.

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική. Κωδικός 19276

Τ 2310 334 001 καλέστε μας!



www.forumland.gr



Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση, εκτίμηση και κατάταξη του ακινήτου σας. Γίνετε μέλη του δικτύου Ιδιοκτητών ή του δικτύου Πωλητών μας. Τηλ. επικοινωνίας Forumland real estate +30 2310 334001, 2310 420369, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Eπισκεφθείτε μας στο www.forumland.gr για περισσότερα ακίνητα.

Με πίστη, αφοσίωση και όραμα η Forumland real estate διατηρεί σταθερές τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της από την ίδρυσή της έως σήμερα. Mέλημα μας η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ετσι λοιπόν πρωταρχικός στόχος η συνέπεια.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας.




Forumland Real Estate
Διεύθυνση:Κύμης 8, τκ55236
Τ 2310 334001, 2310 420369
info@forumland.gr
www.forumland.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
19276
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή