Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κυνοσάργους, Νέος Κόσμος

Νέος Κόσμος
  • € 530.000
  • 4
  • 102
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο είναι ο απόλυτος πολυτελής ξενώνας με 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, που βρίσκεται 2' μακριά από την Ακρόπολη και 100 μέτρα από το σταθμό του μετρό.
Στις αρχές του 2023, το ακίνητο ανακαινίστηκε πλήρως και εξοπλίστηκε για να λειτουργήσει σε πλατφόρμες βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.
Τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στέγαστρα, παρκέ και πλακάκια.
Το ακίνητο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, 3 μίνιμαλ και ευρύχωρα υπνοδωμάτια (το master έχει en suite μπάνιο) και 3 μπάνια.
Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση στο δικό του μπαλκόνι με ανοιχτή θέα.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα καθώς ο καναπές του σαλονιού ανοίγει και μετατρέπεται σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι.
Σχεδιαστικά και διακοσμητικά επιλέχθηκαν επιρροές του σκανδιναβικού ντιζάιν με γήινες αποχρώσεις προκειμένου να προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Εκτός από την πλήρη επίπλωση, το ακίνητο διαθέτει όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό (φούρνος, εστίες, ψυγείο, απορροφητήρα, εντοιχισμένο πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων) και όλο τον οικιακό εξοπλισμό (πιάτα, ποτήρια, καφετιέρα, ηλεκτρική σκούπα, λευκά είδη κλπ) ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό και πρόσβαση σε Wi-Fi υψηλής ταχύτητας.
Αυτό το διμέρισμα βρίσκεται στις δημοφιλείς πλατφόρμες Airbnb και Booking με ετήσια απόδοση 70.000 € – 110.000 €. Προφανώς πρόκειται για επενδυτική ευκαιρία, καθώς από την επόμενη μέρα αγοράς του ξεκινά η απόσβεσή του χωρίς ο επενδυτής να χρειαστεί να διαθέσει άλλο ποσό εκτός από την αγορά του.
*Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Ο Νέος Κόσμος βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 5 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μια νέα ανερχόμενη γειτονιά, φιλική προς την οικογένεια, προτιμάται ιδιαίτερα από τη νεότερη γενιά λόγω της κοντινής απόστασης από το Πάντειο Πανεπιστημίου. Ο Νέος Κόσμος φιλοξενεί αρκετά ξενοδοχεία 5 αστέρων καθώς και επιχειρήσεις, λόγω της κεντρικής του θέσης καθώς και της εύκολης πρόσβασης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς το κέντρο της πόλης. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών βρίσκονται, δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.
Ο Νέος Κόσμος είναι μια ανανεωμένη γειτονιά που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές και με πιθανότητες για αύξηση των τιμών της κατοικίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SEDP - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή