Μονοκατοικία βίλα Πάρος, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΠάρος
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα προς πώληση στην Πάρο τώρα διαθέσιμη. Η ιδιοκτησία αποτελείται από 2 κατοικίες και ένα στούντιο.Βρίσκεται σε προνομιακή οικιστική περιοχή, 280 τμ. με ισόγειο και πρώτο όροφο. Διαθέτει μελετημένο σχεδιασμό, με 3 μπάνια, 1 κουζίνα και κομψές πινελιές όπως παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας τόσο την αισθητική όσο και την ενεργειακή απόδοση με το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Β. Τα δάπεδα αποτελούν μια αρμονική ανάμειξη πλακιδίων και ξύλου, προσθέτοντας μια νότα ζεστασιάς στα εσωτερικά, ενώ επιπλέον χαρακτηριστικά όπως σίτες και εσωτερική σκάλα ενισχύουν τη συνολική λειτουργικότητα και τη γοητεία της βίλας.

Η βίλα αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια εξαιρετική κατοικία στην Πάρο, γνωστή για την ομορφιά και τη γοητεία της. Είτε φαντάζεστε έναν ήρεμο προορισμό αναψυχής είτε ένα ζωηρό καλοκαιρινό καταφύγιο, αυτή η ιδιοκτησία εξυπηρετεί απαιτητικά άτομα που αναζητούν μια αρμονική ανάμειξη άνεσης, στυλ και λειτουργικότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσετε μια ιδιωτική επίσκεψη και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να κάνετε αυτήν την πολυτελή βίλα το αποκλειστικό σας καταφύγιο στο μαγευτικό τοπίο της Πάρου.

Η ιδιοκτησία αποτελείται από 2 εντελώς ανεξάρτητες κατοικίες και ένα ξεχωριστό ξενώνα επισκεπτών με όμορφους εξωτερικούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας που βρίσκονται ανάμεσα σε ώριμους κήπους που περιλαμβάνουν ελιές, λεμονιές και ροδιές, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά βότανα και φυτά. Χτισμένη το 2015, αυτή η εξαιρετικά ιδιωτική και πολύ καλά χτισμένη ιδιοκτησία στην ύπαιθρο βρίσκεται στην ήσυχη και πολύ περιζήτητη περιοχή Νάτουρα της Κοιλάδας του Πεταλούδων στην νοτιοδυτική πλευρά της Πάρου, με θέα στο θαλάσσιο πέλαγος που οδηγεί στον Αντίπαρο.

Σπίτι 1: 135 τ.μ. βρίσκεται σε 2 επίπεδα και περιλαμβάνει ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με μάρμαρο τζάκι, ενιαία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια· ένα από τα οποία έχει πολύ μεγάλη βεράντα με ενσωματωμένο καθιστικό με θέα στη θάλασσα, 2 πλήρη μπάνια. Τα δάπεδα είναι μελί Βετόν Σιρά σε όλο τον χώρο.

Σπίτι 2: 85 τ.μ. βρίσκεται σε 2 επίπεδα και περιλαμβάνει ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα NEFF και καθιστικό με μάρμαρο τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο και 2 πλήρη μπάνια. Τα δάπεδα είναι μελί Βετόν Σιρά σε όλο τον χώρο.

Ξεχωριστός, πέτρινος ξενώνας: 30 τ.μ. με μπάνιο και ιδιωτική βεράντα ιδανική για εξωτερική αίθουσα κινηματογράφου στο σπίτι. Τα δάπεδα είναι μελί Βετόν Σιρά.

Ξεχωριστός πέτρινος αποθηκευτικός χώρος/εξωτερική κουζίνα 20 τ.μ. έξω από το μεγάλο σπίτι
Ξεχωριστός πέτρινος χώρος 30 τ.μ. έξω από το μικρό σπίτι (να νομιμοποιηθεί ή να καταργηθεί)
Δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, wi-fi, συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης Daikin σε όλο το χώρο, ηλιακή και ηλεκτρική θέρμανση νερού, συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας, πέτρινοι τοίχοι ύψους 1,80 μέτρων που περιβάλλουν ολόκληρη την ιδιοκτησία, 2 ξεχωριστές αυτόματες πύλες εισόδου, οργανική δεξαμενή αποβλήτων και πολλά άλλα...
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
947262 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή