Γκαρσονιέρα Αγίου Νικολάου, 382 21, Βόλος, Κέντρο, Βόλος

ΒόλοςΑγίου Νικολάου, 382 21, Βόλος
  • € 490/μήνα
  • 2
  • 30
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3634 - Βόλος Αγ. Νικόλαος ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 3 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 280 μέτρα - Τιμή: 490 €
Γκαρσονιέρα 30 τ.μ στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Αγίου Νικολάου με Ερμού στο κέντρο του Βόλου, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο, υπνοδωμάτιο με κουζίνα, μπάνιο με καμπίνα, ντουζιέρα, μικρή αποθήκη όπου είναι το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο και μπαλκόνι. Διαθέτει θέρμανση με κλιματιστικό inverter με πολύ χαμηλή κατανάλωση, ψυγείο, φούρνο με εστία, πλυντήριο , στεγνωτήριο ρούχων και τηλεόραση.
Διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και θωρακισμένη πόρτα εισόδου.
Μπορεί να γίνει υπόδειξη άμεσα και είναι διαθέσιμη για βραχυπρόθεσμη μίσθωση. Διατίθεται εβδομαδιαία ή ημερήσια. 
Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν της αγοράς, η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής! Σας καθοδηγούμε καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για εσάς.
Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
Διεύθυνση μεσιτικού γραφείου Αναλήψεως 361 - Κανάρη
Τηλέφωνο: 2421054087
Κιν. 6979609697 - 6977411883
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3634 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 490/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή