Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός

Κορυδαλλός
  • € 750/μήνα
  • 3
  • 92
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή
Κορυδαλλός, Πλατεία Μέμου: Ενοικιάζεται νεόδμητο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 92τ.μ. προσόψεως στον 3ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 2023, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου χωρίς ασανσέρ. Η κατασκευή του μόλις ολοκληρώθηκε παρόλο που τα θεμέλια της οικοδομής είναι το 1997 και είναι ολοκαίνουργιο. Διαθέτει εντοιχιζόμενη ηλεκτρική κουζίνα, ψευδοροφή με μόνωση και κρυφό φωτισμό στο σαλόνι, θηροτηλεόραση, ατομική θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου και για άμεσα ζεστό νερό χειμώνα και καλοκαίρι. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι με κουφώματα αλουμίνιου διπλά τζάμια με σίτες παντού. Πρόσφατη ανακαίνιση και στους κοινόχρηστους χώρους όπου υπάρχει emegnercy φωτισμός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και πόρτα ασφαλείας και στην είσοδο της πολυκατοικίας που αποτελείτε από 3 οροφοδιαμερίσματα. 4 στενά από το μετρό Κορυδαλλού Πλατείας Ελευθερίας. Κατοικίδια δεν είναι ευπρόσδεκτα. 

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 750€ | Κωδικός Ακινήτου: #2442 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2442
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή