Μονοκατοικία βίλα Κόρινθος, Ξυλοκέριζα, Κόρινθος

ΚόρινθοςΚόρινθος
  • € 1.950.000
  • 5+
  • 560
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Νεόδμητη Βίλα στην περιοχή της Κορίνθου (Κεχριές), σε απόσταση αναπνοής από μία πληθώρα παραλιών εξαίρετης ποιότητας, διαθέσιμη προς πώληση.

Διαστάσεων 560 τ.μ., τριών επιπέδων με ιδιωτική πισίνα. Αναλυτικότερα, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος (270 μ2) διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με ανοιχτό χώρο κουζίνας 154 μ2, 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια και βεράντα 160 μ2, ιδιωτική πισίνα, σπάνια θέα προς την θάλασσα τόσο από την βεράντα όσο και από το εσωτερικό της Βίλας και ιδίως του καθιστικού.

Στο ισόγειο (145 τ.μ.) στεγάζεται διαμέρισμα φιλοξενίας με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα WC και ευρύχωρο καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα και άμεση πρόσβαση στους κήπους.

Η βίλα διαθέτει, επίσης, αποθηκευτικό χώρο και χώρο στάθμευσης. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε με υλικά ύψιστης ποιότητας και συγκεκριμένα τα δάπεδα, τα μπαλκόνια και η οροφή είναι από γκρίζο μαύρο γρανίτη, διπλά τζάμια γερμανικής ποιότητας, εσωτερικές πόρτες από ξύλο ελιάς, συσκευές κουζίνας από την Gaggenau & Siemens, μπαλκονόπορτες και προστασίες σκαλοπατιών από παχύ γυαλί, θέρμανση και ψύξη δαπέδου, καθώς και ζεστό νερό γεωθερμίας

Οι κήποι που αγκαλιάζουν το αξιοζήλευτο αυτό ακίνητο φιλοξενούν ελαιόδεντρα ηλικίας 100 έως και 600 ετών. Το πότισμα του πράσινου χλοοτάπητα και των μεσογειακών βοτάνων είναι αυτόματο με το νερό του οικοπέδου.

Η τιμή ανέρχεται στα 1.950.000€
Ground About, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6978902549, email: info@groundabout.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
947422 - 28/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
560 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.950.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή