Duplex Γαντρομάντρα, Γαντρομάντρα 84006, Δρυοπίδα, Κύθνος

ΚύθνοςΓαντρομάντρα, Γαντρομάντρα 84006
  • € 1.000.000
  • 5
  • 137
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Το σπίτι αυτό φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, αγάπη και σχεδιασμό, αλλά και πολύ προσεγμένα επιλεγμένα υλικά. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο, ικανό να προσδώσει στο μεγαλείο της την αίσθηση που προσφέρουν οι μικρές Κυκλάδες, να ξεκουράσει και να αποφορτίσει τους φιλοξενούμενους του. Η απόλαυση του μπάνιου στην σχεδόν ιδιωτική παραλία μπροστά στο σπίτι, είναι δεδομένη. Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, είναι: Ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κτιστό κρεβάτι (θέα θάλασσα) και δικό του μπάνιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης διπλό χτιστό κρεβάτι (θέα θάλασσα) και μοιράζεται το δεύτερο μπάνιο με το παιδικό υπνοδωμάτιο που είναι και το τρίτο στη σειρά με δύο μονά κρεβάτια (χωρίς θέα αλλά με δύο παράθυρα), διαμορφωμένο ως ωντάς, ιδανικό για μικρά και μεγάλα παιδιά. Επίσης, ο χτιστός καναπές, στο καθιστικό, μπορεί να κοιμίσει δύο ακόμα άτομα, καθώς έχει διαστάσεις και στρώματα ομοια με μονά κρεβάτια. Το σπίτι διαθέτει και ακόμα ένα μπάνιο με ντους στο καθιστικό. Το σπίτι επίσης διαθέτει air condition σε όλα τα δωμάτια, wi- fi (unlimited data), πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, δύο κουζίνες (μία σε κάθε επίπεδο), δύο αντίστοιχα ψυγεία, τρια συνολικά μπάνια/ντους, τηλεόραση, καφετέριες (για κάψουλες και φίλτρου), τοστιέρα, φούρνο και εστίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα με ανεμπόδιστη θέα και πρόσβαση στην παραλία με τα πόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Κ0282 - 21/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή