Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ακράτα
  • € 1.900.000
  • 2.000
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024
Περιγραφή
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ζαρούχλα της Ακράτας, στο Δήμο Αιγιαλείας, σε υψόμετρο 1050 μέτρων και σε απόσταση 200 μέτρων από το πανέμορφο δάσος μαύρης ελάτης. Είναι κτισμένο σε ένα από τα καλύτερα σημεία του χωριού, προσφέροντας απίστευτη θέα στο βουνό. Η Ζαρούχλα απέχει 37 χιλιόμετρα από την παραλία της Ακράτας, 36 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα και 18 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Το συγκρότημα έχει συνολική επιφάνεια 2000 τ.μ. και εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα: υπόγειο, ισόγειο, Α' όροφος και Β' όροφος. Το υπόλοιπο δόμησης είναι 750 τ.μ., με το συνολικό εμβαδόν του ισογείου και των Α' και Β' ορόφων να ανέρχεται στα 1250 τ.μ.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο με εξωτερικούς πέτρινους τοίχους, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα και ξύλινη κεραμοσκεπή. Στην απόληξη του, η μελέτη και η κατασκευή του έγιναν σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς αντισεισμικής προστασίας.

Πρόκειται για ξενοδοχείο τριών αστέρων (κατηγορίας Γ) με 21 ευρύχωρα δωμάτια, όλα με τζάκι και θέα στο βουνό και το δάσος της μαύρης ελάτης. Κάποια από αυτά είναι προσβάσιμα από ΑμεΑ. Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού, τρακόσια μέτρα από την εκκλησία, τις ταβέρνες και τα καφέ, ενώ διαθέτει άνετο εξωτερικό πάρκινγκ για όλους τους φιλοξενούμενους, με δυνατότητα στάθμευσης μέχρι πέντε εκδρομικά λεωφορεία.

Στο ισόγειο υπάρχει μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα και εξωτερικό καθιστικό με μεγάλο τζάκι, αίθουσα υποδοχής, μπαρ, αίθουσα πρωινού-εστιατορίου και ευρύχωρη και καλά εξοπλισμένη κουζίνα που εξυπηρετεί τα πρωινά και τα γεύματα, με δυνατότητα εξυπηρέτησης μέχρι 300 ατόμων σε περίπτωση μεγάλων εκδηλώσεων.

Στο υπόγειο υπάρχουν όλες οι βοηθητικές εγκαταστάσεις, όπως αποθήκη τροφίμων και ιματισμού, πλυντήρια, τουαλέτες, δωμάτιο προσωπικού, λεβητοστάσιο και αποθ

ήκη καυσίμων. Επίσης, υπάρχει χώρος υπό διαμόρφωση για διεξαγωγή συνεδρίων χωρητικότητας 70 ατόμων, με θέρμανση και εξαερισμό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μηχανογραφικό σύστημα στη ρεσεψιόν, πλυντήρια, στεγνωτήρια και σίδερα ρούχων, καθώς και αυτόματη μεταγωγή και επιτήρηση της ΔΕΗ σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Η θέρμανση και η παροχή ζεστού νερού γίνεται με πελλέτ και πετρέλαιο θέρμανσης.

Τέλος, υπάρχει μεγάλο ασανσέρ OTIS που εξυπηρετεί όλους τους ορόφους και είναι προσβάσιμος και από ΑμεΑ.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8431
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
17963
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.000 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή