Τριάρι Χαλάνδρι, Αγία Βαρβάρα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 390.000
  • 4
  • 135
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση στον πρώτο όροφο στην περιοχή Χαλάνδρι - Αγία Βαρβάρα. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία με επιφάνεια 135 τ.μ. αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μία κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1975 αλλά έγινε ενίσχυση στατικότητας και προσθήκη ορόφου πριν απο 10 έτη περίπου και παρέχει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο. Τα παράθυρα είναι αλουμινένια με διπλά τζάμια, ενώ τα δάπεδα αποτελούνται από πλακάκια και ξύλο. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, 100m από τον μελλοντικό σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Λ. Κηφισίας, προσφέροντας θέα στο αστικό τοπίο.

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα είναι οροφοδιαμέρισμα, προσόψεως, διαμπερές και πανταχόθεν ελεύθερο. Διαθέτει επίσης ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ντουλάπες στο διάδρομο και δέντρα στο περιβάλλον του. Η γειτονιά είναι ήσυχη, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ηρεμίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές του Χαλανδρίου - Αγία Βαρβάρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
947180
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή