Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Φιλοθέη
  • € 2.200.000
  • 640
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Σε ήσυχη και ασφαλή premium τοποθεσία της Φιλοθέης, σε ψηλό σημείο αλλά με κοντινή απόσταση από αγορά και πάρκα, πωλείται οικόπεδο 16μ πρόσοψη και 40 μ μήκος, με συντελεστή δόμησης 0,6 και συντελεστή κάλυψης 0,4. Στο οικόπεδο υπάρχει μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων η οποία μπορεί να ανακαινιστεί και να επεκταθεί ή να γκρεμιστεί. Το οικόπεδο έχει εξαιρετικό ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό και διαθέτει κατάφυτο κήπο και ανεμπόδιστη πανοραμική θέα από το δεύτερο όροφο. Μια υπέροχη τοποθεσία για το σπίτι των ονείρων σας ή για επενδυτική κίνηση κατασκευής κατοικιών.
Η Φιλοθέη είναι ένα από τα εύπορα αστικά προάστια στα Βόρεια της Αθήνας που ξεχωρίζει για το καταπράσινο περιβάλλον, την ησυχία και την ασφάλεια, τους επιφανείς κατοίκους και τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας.
Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και την Αττική οδό αλλά και με εύκολη πρόσβαση σε αγορά, διασκέδαση και αθλητικές δραστηριότητες, η κηπούπολη της Φιλοθέης, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για όσους ψάχνουν ένα υψηλό επίπεδο ζωής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6676045
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
640 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή