Μονοκατοικία βίλα Αγία Βαρβάρα, Όρμος Αγίου Ιωάννου Τήνου, Τήνος

ΤήνοςΑγία Βαρβάρα
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 253
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 18-2213 - , ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Πολυτελής επιπλωμένη βίλα 220 τ.μ., σε τρία επίπεδα, με ανεξάρτητες εισόδους και μικρή παλαιά πετρόκτιστη παραδοσιακή κατοικία 33 τ.μ., σε αγροτεμάχιο 2.500 τ.μ., με απίστευτες δυνατότητες.

Στο ισόγειο συναντάμε, 3 κρεβατοκάμαρες (εκ των οποίων η μια master), σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό και 2 μπάνια. Εντοιχισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές ενεργειακές συσκευές, κλιματισμό και εγκατάσταση για αντλίες θερμότητας ή καυστήρα πετρελαίου.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε την κουζίνα, το καθιστικό, ένα μπάνιο, τραπεζαρία, εντοιχισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές ενεργειακές συσκευές, κλιματισμό και εγκατάσταση για αντλίες θερμότητας ή καυστήρα πετρελαίου. Ο πρώτος όροφος έχει πρόσβαση από δύο διαφορετικές εισόδους.

Υπάρχουν κουφώματα αλουμινίου με διπλά ανακλινόμενα ενεργειακά τζάμια, θερμοδιακοπτόμενα της Alumil, ηλεκτρικά ρολά σκίασης, σίτες και ηλιακός/ηλεκτρικός/boiler θερμοσίφωνας 220 λίτρων.

Επιπρόσθετα, έχει τοποθετηθεί στον 1ο όροφο ενεργειακό τζάκι με εξωτερική inox καμινάδα.
Οι εσωτερικές παραδοσιακές πόρτες και οι 2 κουζίνες είναι φτιαγμένες από μασίφ ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Στον δεύτερο όροφο συναντάμε 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, αποθήκη, πατάρι και 2 μπαλκόνια.

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν καλωδιώσεις internet εσωτερικά, 6 Smart TV, χειροποίητα φωτιστικά και πίνακες από τον ξακουστό γλύπτη Γιώργο Περράκη.

Η βίλα βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση, μόλις διακόσια μέτρα από μια θαυμάσια αμμώδη ακτή, σε ένα πολύτιμο πανοραμικό αγροτεμάχιο 2.5 στρεμμάτων.

Πρόκειται για τεχνικά άριστη, στιβαρή κατασκευή, με σεβασμό στην κυκλαδική αρχιτεκτονική, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Εξοπλίστηκε και διακοσμήθηκε με τα καλύτερα φυσικά υλικά, όπως το εκλεκτό μάρμαρο Τήνου που παρατηρούμε και στα υπέρθυρα παράθυρα.

Διαθέτει δεξαμενή νερού με τσιμεντένια κατασκευή, 20 κυβικών και άδεια γεώτρησης.

Δίπλα στη βίλα, συναντούμε την μικρή παλαιά πετρόκτιστη παραδοσιακή κατοικία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας, και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο υπνοδωματίου με μπάνιο και κουζίνα.

Από όλους τους χώρους μπορεί κανείς να απολαύσει την απέραντη θέα της Μυκόνου από τη μια πλευρά, την Σύρο και την Χώρα της Τήνου από την άλλη και τους πρόποδες του Τριαντάρου - Δύο Χωριών.

Ιδανικό σημείο σε απόσταση 5 λεπτών (3 χλμ.) από το λιμάνι της Τήνου και 5 λεπτά από τις διάσημες παραλίες (Αγ. Σώστης, Πόρτο και Αγ. Φωκάς)

Η σκεπαστή απάνεμη βεράντα, με τα 4 επιβλητικά της τόξα, είναι το σημείο που θα απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και το βράδυ τα φώτα της Μυκόνου και της Σύρου.




Daskalakis Advisors | Nest Seekers International info@daskalakis-advisors.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
18-2213 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
253 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή