Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜέθαναΜέθανα
€ 180.000
1.235 m²
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Από εμάς για εσάς... Μία μοναδική πρόταση για τους λάτρεις της φύσης και της ηρεμίας. Οικόπεδο προς πώληση 1235 τμ σε εκτός σχεδίου περιοχή στην Ανατολική πλευρά της χερσονήσου των Μεθάνων με άδεια οικοδομής σε ισχύ για την ανέγερση διώροφης κατοικίας συνολικού εμβαδού 138 τμ.

Σε απόσταση μικρότερη των 100 μ βρίσκεται μια μοναδική απομονωμένη παραλία, η παραλία του Φώφλακα, με υπέροχα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, μέσα από τα οποία ξεπροβάλει μια ποικιλία και πανδαισία χρωμάτων από τα υπέροχα βότσαλα που πλημμυρίζουν τον βυθό της θάλασσας.

Τα Μέθανα είναι μια καταπράσινη χερσόνησος με ιαματικές πηγές, όμορφες περιπατητικές διαδρομές για τους λάτρεις της πεζοπορίας, παρθένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά και εξαιρετικό κλίμα. Απέχει μόλις 8 χλμ από την πόλη των Μεθάνων και το λιμάνι το οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με το λιμάνι του Πειραιά. Εύκολη και η οδική πρόσβαση σε περίπου 2,30 ώρες από την Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μία εξαιρετική πρόταση, σε μια απείρου κάλους περιοχή που υπόσχεται μοναδικές στιγμές για χαλαρά σαββατοκύριακα, αλλά και για ήρεμες διακοπές μέσα στη φύση χειμώνα – καλοκαίρι. Αλλά και την επιλογή των κοσμοπολίτικου Πόρου στη διάθεση όποιου επιθυμεί να ζήσει και σε πιο έντονους ρυθμούς, καθώς το λιμάνι του Γαλατά με την καθημερινή και συχνή σύνδεση με τον Πόρο απέχει περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
940048
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.235 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή