Μονοκατοικία βίλα Μπελέτσι Άρα, 190 14, Καπανδρίτι, Μικροχώρι, Κ. Καπανδριτίου

Κ. ΚαπανδριτίουΜπελέτσι Άρα, 190 14, Καπανδρίτι
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 853
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Ένα σπίτι με αυθεντική προσωπικότητα και γούστο που έχει απεριόριστη θέα από την Πάρνηθα μέχρι τη θάλασσα του Μαραθώνα. Μοναδικό σε design και διακόσμηση. Ένας απόλυτος παράδεισος στη φύση! Μια πολυτελή, αυτόνομη και ανεξάρτητη κατοικία σε ένα υπέροχο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στην πόλη, κοντά στη θάλασσα.

Καταπληκτική βίλα 700 τετραγωνικών. Μ. με επιπλέον 150 τετραγωνικά. Μ. Βοηθητικοί χώροι στον κήπο, με προσεγμένα φυτά και δέντρα, σε οικόπεδο 4.500 τμ. Μ. Μεγάλοι χώροι υποδοχής, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μια πινελιά ανατολίτικου παλατιού με εξωτική ατμόσφαιρα και ένα προσεκτικά σχεδιασμένο ακίνητο με ανεξάρτητη κατοικία εξυπηρέτησης. Ένας ξεχωριστός χώρος γεννήτριας που παρέχει ρεύμα σε όλο το σπίτι, πλούσιο πράσινο κήπο και εξωτερικό χώρο! Απεριόριστη θέα θάλασσα σε μόλις 15 λεπτά. Το κέντρο απέχει 25 λεπτά, ενώ το αεροδρόμιο απέχει μόλις 40 λεπτά! Κύριο χαρακτηριστικό το μικρό κλίμα της περιοχής, που κάνει τις στιγμές χαλάρωσης πολύ ιδιαίτερες και πολύ πιο ευχάριστες. Μια ιδιαίτερη και μοναδική βίλα για απαιτητικά γούστα. Για αγοραστές που αναζητούν τέτοια περιζήτητη τελειότητα! Το σπίτι των ονείρων σε όλες τις διαστάσεις! Περιγραφή Βίλας: Συνολικός κατοικήσιμος χώρος 853 τ.μ. Μ. Εμβαδόν οικοπέδου 4500 τμ. Μ. συν 500 τετραγωνικά. Μ. του ιδιωτικού δρόμου. Το 1997 εκδόθηκε η άδεια οικοδομής και το 2003 αποπερατώθηκε η βίλα και το 2013 έγινε μερική ανακαίνιση της. Έξι υπνοδωμάτια, από τα οποία τα τρία είναι κύρια υπνοδωμάτια. Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει έξτρα κατοικία προσωπικού, αποτελούμενη από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους.

Ο πρώτος όροφος είναι η κεντρική κρεβατοκάμαρα. Με βεστιάριο γραφείο, ντουλάπες, και απεριόριστη θέα από Πάρνηθα μέχρι τη θάλασσα του Μαραθώνα. Ο πάνω όροφος διαθέτει κουζίνα, δύο σαλόνι, δύο τραπεζαρίες, δύο υπνοδωμάτια, και ένα μπάνιο. Εδώ είναι το διαμέρισμα εξυπηρέτησης, το οποίο ενώνεται με τα άλλα αλλά είναι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σπίτι. Τέλος, στο κάτω ισόγειο βρίσκεται η πισίνα με εσωτερική θερμαινόμενη με υδρομασάζ, ατμό, δωμάτιο καταφύγιου, ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με δική του κουζίνα και μπάνιο, ένα playroom, το BBQ, το σινεμά, ένα σαλόνι και ένα επαγγελματικό μπαρ. Το ακίνητο διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό γκαράζ. Διαθέτει επίσης δύο μπάρμπεκιου, ένα εξωτερικό μπαρ και ένα εσωτερικό μπαρ. Διαθέτει ανεξάρτητη υποδαπέδια θέρμανση σε κάθε όροφο καθώς και γεννήτρια 60 kWa. Εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας, τηλεφωνικό κέντρο, ασανσέρ τριών ατόμων και υδραυλικά Kleeman. Υπάρχει κοτέτσι στον κήπο και οπωροφόρα δέντρα καθώς και ελιές. Υπάρχουν και δύο τζάκια και υποδομές για τρίτο στο κεντρικό μάστερ.
Τιμή: 1.900.000 €
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-218
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
853 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή