Duplex Κώ 9, Κηφισιά, Ελλάδα, Άνω Κηφισιά, Κηφισιά

ΚηφισιάΚώ 9, Κηφισιά, Ελλάδα
  • € 590.000
  • 4
  • 214
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 604 - Κηφισιά Άνω Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 214 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1997 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τριπλή ενέργεια, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, playroom, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 590.000 €
Η Κατοικία βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή της Κηφισιάς στην Άνω Κηφισιά, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά σημεία της πόλης. Αυτή η εκπληκτική μεζονέτα 3 επιπέδων με συνολική επιφάνεια 214 τ.μ. είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα της περιοχής και προσφέρει όλες τις ανέσεις που ένας απαιτητικός αγοραστής μπορεί να ζητήσει.

Το σπίτι αποτελείται από 3 άνετα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1997, ενώ η καλαίσθητη διακόσμηση και οι προσεγμένες λεπτομέρειες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και πολυτέλειας.

Το σπίτι διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ενώ η θέα του στο ανοιχτό ορίζοντα είναι μαγευτική. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο, η θωρακισμένη πόρτα, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες και το τζάκι προσδίδουν έναν αέρα πολυτέλειας και μοναδικότητας στον χώρο.

Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη για να καλύψει όλες τις ανάγκες των μελών της οικογένειας. Οι ενεργειακές προδιαγραφές είναι τριπλές, ενώ τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού.

Η μεγάλη βεράντα και ο καταπράσινος κήπος είναι ιδανικοί χώροι για να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά της περιοχής. Τέλος, η εσωτερική σκάλα, η θυροτηλεόραση και η ανοιχτωσιά συμπληρώνουν τις πλούσιες παροχές του ακινήτου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η μεζονέτα θα σας κλέψει την καρδιά και θα σας προσφέρει μια πολυτελή και άνετη διαβίωση. Η μεζονέτα θέλει μερική ανακαίνιση θα την αποκτήσετε στην τιμή των 590.000 €.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
604 - 18/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
214 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή