Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΚασσάνδραΣανη
  • € 488.888
  • 6.600
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2024
Περιγραφή
Αγροτεμαχιο αρτιο και Οικοδομησιμο πανω στην Ασφαλτο στο δρομο για την Παραλια του Σανη.
6.600 τμ με Προσφατη Αδεια για 4 Μονοκατοικιες.
Οι Εργασιες Ανοικοδομησης εχουν ηδη ξεκινησει.
Εχουν ολοκληρωθει ηδη η εκσκαφες των Κτιριων και εχουν ηδη τοποθετηθει οι οπλισμοι τους.
Επομενη Φαση Ελεγχος Δομησης και αρχη σκυροδετησης.
Χρόνος Έναρξης Εργου Μαιος 2024
Το Εργο ειναι βρισκεται σε πληρη εξελιξη.
Παράδοση
Καλοκαίρι 2025
Πωλειται στην υφισταμενη Κατασταση
Επικοινωνηστε μαζι μας
2310-324.144
Η Αδεια Δομησης του Οικοπεδου αναφερεται σε :
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΩΝ ΔΙΩΡΟΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟ “BOUTIQUE RESIDENCY”
ΘΕΣΗ: (ΣΑΝΗ) ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 133δ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Α.Τ.Ε.

"Βάσει του Ν.4495/17 αρ.7 όπως τροποποιήθηκε στο Ν. 4674/20 άρ. 108 και ισχύει, με Συμφωνη Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την ανέγερση συγκροτήματος τεσσάρων λιθόκτιστων διώροφων κατοικιών με υπόγειο.

Εντός αγροτεμαχίου Ε=6.667,00τ.μ. με αριθμό 133δ στην περιοχή των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, Χαλκιδικής, κατασκευαζεται παραθεριστικό συγκρότημα με τέσσερις λιθόκτιστες διώροφες κατοικίες με υπόγειο, πισίνες, περίφραξη και βόθρο συνολικού εμβαδού κάλυψης 175,76τ.μ. και δόμησης 199,30τ.μ. Η γεωμορφολογία του εδάφους έχει ήπιο υψομετρικό ανάγλυφο. Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών με αισθητική προσέγγιση πολυτελών εξοχικών κατοικιών “Boutique Residency”. Η αρχιτεκτονική μελέτη του συγκροτήματος σχεδιάστηκε με έμφαση στην προσέγγιση ενός βιώσιμου τρόπου ζωής με σεβασμό στην ιδιωτικότητα των ενοίκων της κάθε κατοικίας. Επίσης, οι κατοικίες προσφέρουν προοπτικές ανάπτυξης και οικονομικών επενδύσεων για την ευρύτερη περιοχή.
Ο ολιστικός σχεδιασμός του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται από ευθείες γραμμές στις όψεις των κατοικιών εντάσσοντας ήπια στο περιβάλλον χώρο. Τα κτίρια ενώνονται μεταξύ τους με υμιυπαίθριους χώρους. Ο σχεδιασμός βασίζεται στην ελληνική μεσογειακή ύπαιθρο, επιλέγοντας φυσικά υλικά όπως πέτρα σε γήινη απόχρωση σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τριπτή τσιμεντοκονία στα κτίρια και στους ημιυπαίθριους χώρους.
Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην χωροθέτηση των κατοικιών. Στο συγκεκριμένο έργο δίδεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σχέση του περιβάλλοντα χώρου με το εσωτερικό του κτιρίου. Η σχέση μεταξύ των κατοικιών χαρακτηρίζεται από ημιυπαίθριους χώρους σε συνδυασμό με μεγάλα ανοίγματα κουφωμάτων που επιτρέπουν τη διαμπερατότητα του ορίζοντα από κάθε πλευρά του γηπέδου. Η κάθε κατοικία είναι κατασκευασμένη με πέτρινη φέρουσα τοιχοποιία, αποτελούμενη από υπόγειο (βοηθητικός χώρος), ισόγειο και όροφο. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα και καθιστικό, ενώ στον όροφο βρίσκεται χώρος διημέρευσης και βεράντα. Επίσης πολύ σημαντική λεπτομέρεια του σχεδιασμού είναι πως έχει γίνει πρόβλεψη προσβασιμότητας για εμποδιζόμενα άτομα – ΑΜΕΑ.
Η μελέτη του περιβάλλοντα χώρου χαρακτηρίζεται από γραμμικά κηπάρια που διαχωρίζουν τις κατοικίες. Αυτά εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των ενοίκων όπως επίσης και ένα καλαίσθητο περιβάλλον που αναδεικνύει τη μεσογειακή χλωρίδα. Πρόκειται για γεωγενείς θάμνους σύμφωνους με το φυσικό περιβάλλον σε πλήρη αρμονία με το τοπικό μεσογειακό κλίμα. Συμπληρωματικά κατασκευαζονται υγρά στοιχεία ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) προσφέροντας πολυτελεια διαμονης στους ενοίκους. Η κάθε κατοικία θα έχει το δικό της εξοπλισμό BBQ και εξωτερικό χώρο καθιστικού καλυμμένο με πέργκολα που παρέχει ήπιες υφές σκίασης. Ενοποιούνται οι εσωτερικοί χώροι του ισογείου με τον εξωτερικό περιβάλλοντα μέσω μεγάλων ανοιγμάτων στοχεύοντας στην άμεση λειτουργική επικοινωνία του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου. Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντα χώρου είναι τέτοιος ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του τοπίου και να εμπλουτιστούν οι κατοικίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το συγκρότημα κατοικιών αποτελεί παράδειγμα πρότυπου ολιστικού σχεδιασμού με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Η κάθε κατοικία είναι πλήρως αυτόνομη σύμφωνα με το ΚΕΝΑΚ ενεργειακής μελέτης Α+.

Τηλ Επικοινωνιας 2310-324.144
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
SANI1
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
6.600 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 488.888
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή