Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΘάσοςΕπ. Οδός Λιμένα Θάσου-Λιμεναριών 64004
  • € 150.000
  • 572
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Το οικόπεδο στη Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν τον ιδανικό τόπο για να χτίσουν το όνειρό τους. Με έκταση 572,4 τετραγωνικών μέτρων και τη δυνατότητα να κατασκευάσετε έως και 200 τετραγωνικά μέτρα, αυτό το οικόπεδο προσφέρει αρκετό χώρο για τη δημιουργία μιας, είτε και δύο αυτόνομων κατοικιών.

Η αμφιθεατρική κλίση προς τη θάλασσα δίνει τη δυνατότητα για μια εντυπωσιακή θέα που αγκαλιάζει το γαλάζιο του Αιγαίου.

Με μόλις 300 μέτρα από τη φημισμένη παραλία της Θάσου, την Χρυσή Αμμουδιά, αυτό το οικόπεδο προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ απομόνωσης και πρόσβασης σε παροχές και ψυχαγωγία. Η παραλία αυτή, με τα κρυστάλλινα νερά της και την υπέροχη αμμουδιά, αποτελεί έναν παράδεισο για όσους λατρεύουν τη θάλασσα και τον ήλιο.

Το οικόπεδο στη Σκάλα Ποταμιάς προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τον ιδανικό τόπο για τις διακοπές ή τη μόνιμη κατοικία σας, ενώ απολαμβάνετε τις ομορφιές της φύσης και την απόλυτη γαλήνη του νησιού.

Αξίζει επισκέψεως!

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, είμαστε στη διάθεση σας!

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη και για τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας είναι απαραίτητη η υπογραφή ειδικού εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
231001183-226
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
572 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
286 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή