Duplex, άριστη κατάσταση, 122 τμ, Κεφαλληνίων, Άλιμος

Άλιμος
  • € 600.000
  • 3
  • 122
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Μοναδική Μεζονέτα 122 τμ στον΄΄ Αλιμο 150 μέτρα από την θάλασσα δίπλα από το THE ELLINIKON PROJECT σε πολύ ήσυχη περιοχή δίπλα σε πεζοδρόμο, παιδική χαρά, κοντά σε σχολείο και supermarket.
Μπαίνοντας από τον δρόμο βρίσκεται ένας μικρός κήπος αριστερά και δεξιά, μπαίνοντας στην οικία υπάρχει το σαλόνι με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στον μπροστινό κήπο, μετά το τζάκι ακολουθεί τραπεζαρία με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στον πίσω κήπο με την ενιαία κουζίνα και το wc επισκεπτών με ντουλάπα στον διάδρομο. Η κουζίνα διαθέτει μοντέρνες εντοιχιζόμενες συσκευές με παράθυρο και πόρτα που οδηγεί στον πίσω κήπο.
Στον πρώτο όροφο ανεβαίνοντας ξύλινες σκάλες ακολουθούν 3 υπνοδωμάτια με δρύινα πατώματα, το μπάνιο και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι.
Στο υπόγειο της οικίας με πρόσβαση από την εσωτερική σκάλα της οικίας υπάρχει ένα δωμάτιο με παράθυρο το οποίο μπορεί να έχει χρήση γραφείου, υπνοδωματίου, ή και ακόμη δωμάτιο υπηρεσίας, στο οποίο έχει πρόσβαση στο κλειστό υπόγειο parking της οικίας με αποθηκευτικό χώρο.Το ακίνητο διαθέτει παντού ντουλάπες και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Τέλος το ακίνητο έχει δικαίωμα σε χρήση γης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
430526
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή