Δυάρι ισόγειο, Παλιούρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 160.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • T
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο σπίτι των ονείρων σας δίπλα στη θάλασσα! Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα προσφέρει έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής στην ακτή, με την εκπληκτική της τοποθεσία με θέα στον υπέροχο όρμο της Ξένιας. Με συνολική έκταση 85 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η ευρύχωρη και διακοσμημένη με γούστο κατοικία είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης.
Μπαίνοντας σε αυτή την όμορφη μεζονέτα, θα βρεθείτε στον επάνω όροφο, όπου το φυσικό φως πλημμυρίζει τον χώρο, δημιουργώντας μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα. Ο πάνω όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με γενναιόδωρες διαστάσεις, που προσφέρουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και ηρεμία. Ένα κομψό μπάνιο βρίσκεται κοντά για την άνεση και την ιδιωτικότητα των ενοίκων. Βγείτε στο μπαλκόνι και μαγευτείτε από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που απλώνεται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.
Κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο, θα ανακαλύψετε ένα ευρύχωρο σαλόνι που αποτελεί την καρδιά του σπιτιού. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για να φιλοξενήσετε καλεσμένους ή απλά να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Η παρακείμενη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει μοντέρνες συσκευές, καθιστώντας το μαγείρεμα μια ευχαριστηρία. Ένα ακόμα μπάνιο βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο για την άνεση σας. Βγείτε στο μπαλκόνι από το σαλόνι και απολαύστε την πανοραμική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και τον μαγευτικό περιβάλλοντα χώρο.
Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά για να παρέχει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Αυτό το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο με μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, τραπεζαρία, έναν άνετο καναπέ, ένα κομψό ντουλάπι και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Μείνετε άνετα όλο τον χρόνο με τον κλιματισμό που εξασφαλίζει ευχάριστη θερμοκρασία ανεξάρτητα από την εποχή. Η πόρτα ασφαλείας παρέχει ηρεμία και ενισχύει την ασφάλεια του διαμερίσματος.
Εκτός από τα φανταστικά εσωτερικά χαρακτηριστικά, οι κάτοικοι αυτής της υπέροχης μεζονέτας θα απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι χωρίς κόπο. Με δωρεάν parking διαθέσιμο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το πού θα βρείτε χώρο για το όχημά σας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την αξιοσημείωτη μεζονέτα με την μαγευτική θέα στη θάλασσα στον Όρμο της Ξένιας. Αφεθείτε στην ηρεμία της παραθαλάσσιας ζωής και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτό το πραγματικά εξαιρετικό σπίτι.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να κάνετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα δικό σας!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OI-37467 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή