Duplex Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, 265 00, Ρίο, Αραχωβίτικα, Ρίο

ΡίοΠαλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, 265 00, Ρίο
  • € 700/μήνα
  • 5
  • 126
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-337 - Ρίο Άγιος Βασίλειος ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 126 τ.μ. σε οικόπεδο 450 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1996 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 25 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από μετρό 50 μέτρα - Τιμή: 700 €
ωδικός ακινήτου: 1-337 - Στην περιοχή του  Άγιου Βασιλείου, θα βρείτε αυτήν την υπέροχα ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 126 τ.μ., σε οικόπεδο 450 τ.μ. Η θέα της προς τη θάλασσα είναι απεριόριστη, καθιστώντας την ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία. Η κατοικία έχει αποτελέσει το σπίτι των ονείρων πολλών οικογενειών, λόγω της ποιότητας της κατασκευής της, του περιβάλλοντος και των πολλών ανέσεων που προσφέρει.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατοικία χτίστηκε το 1996 και ανακαινίστηκε το 2022, ενώ διαθέτει ενεργειακή κλάση Β+, προσφέροντας άνεση και οικονομία στους κατοίκους της. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ οι κάτοικοι θα απολαύσουν το τζάκι τις χειμερινές βραδιές.

Το σπίτι διαθέτει επίσης πατώματα από πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες, διπλά τζάμια και σίτες στα παράθυρα, κάνοντάς το άνετο και ασφαλές. Επιπλέον, υπάρχει πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, αποθήκη 25 τ.μ. και κήπος με ένα ξυλόφουρνο και ένα BBQ, όπου οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τον καλοκαιρινό τους καφέ ή να οργανώσουν ένα υπέροχο γεύμα με θέα τη θάλασσα.

Η μεζονέτα βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία, ενώ η πόλη απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα και το χωριό 500 μέτρα. Επιπλέον, η πρόσβαση στο μετρό είναι πολύ κοντά, με απόσταση μόλις 50 μέτρα, κάνοντας τις μετακινήσεις στην πόλη πολύ εύκολες.

Η μεζονέτα αποτελεί ιδανική επιλογή για μια οικογένεια που αναζητά έναν καταπράσινο και ήρεμο τόπο, με εύκολη πρόσβαση στην παραλία και στην πόλη. Εάν επιθυμείτε να ζήσετε σε έναν παραθαλάσσιο παράδεισο, τότε αυτή η μεζονέτα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η τιμή ενοικίασης είναι μόνο 700 € το μήνα. Επίσης διατίθεται και για βραχυχρόνια τρίμηνο καλοκαιρινή ενοικίαση στην τιμή των 4.000 ευρώ. Μην την χάσετε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-337
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή