Γκαρσονιέρα Αγίας Μονής, Ναύπλιο Ελλάδα, 21100, Αριά, Ναύπλιο

ΝαύπλιοΑγίας Μονής, Ναύπλιο Ελλάδα, 21100
  • € 230.000
  • 2
  • 74
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται υπό κατασκευή διαμέρισμα 74 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής, στην καρδιά του Ναυπλίου, στην περιοχή της οδού Αγίας Μονής. Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, καθώς και ένα WC στον κύριο χώρο, στον 1ο όροφο 42 τ.μ. Στη σοφίτα βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, συνολικά 32 τ.μ..

Διαθέτει και ιδιωτικό parking για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, ποιοτικά υλικά και εξαιρετική οργάνωση χώρου, διασφαλίζοντας άνετη διαβίωση και υψηλή αισθητική. Με εξαιρετική θέα στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και άψογη τοποθεσία κοντά σε όλες τις βασικές υπηρεσίες, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό επιλογή για εσάς που ψάχνετε ποιότητα και άνεση στην καθημερινή σας ζωή.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Ναυπλίου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε έναν ιδιωτικό ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτή την μοναδική ιδιοκτησία. Μην αργήσετε, αυτή η ευκαιρία δεν θα διαρκέσει για πολύ! +30 27520 23344
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ID 311
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή