Δυάρι Λεωφόρος Αμφιθέας 20-22, 175 64, Παλαιό Φάληρο, Αμφιθέα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΛεωφόρος Αμφιθέας 20-22, 175 64, Παλαιό Φάληρο
  • € 700/μήνα
  • 3
  • 70
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-364 - Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1990 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 700 €
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ( ΑΜΦΙΘΕΑ ) ενοικιάζεται εκπληκτικό διαμέρισμα 70τ.μ., ισογείου, ανακαινισμένο το 2019, προσόψεως, διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, προσεγμένο, σε άριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πλησίον της Λεωφόρου Αμφιθέας, σε απόσταση αναπνοής από τα Πανεπιστήμια την Λεωφόρο Συγγρού. Περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πλατείες, πολύ πράσινο, εμπορικά καταστήματα, φροντιστήρια, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Πλησίον του ακινήτου υπάρχουν στάσεις αστικών λεωφορείων και ΤΡΑΜ, με δρομολόγια που εκτελούνται προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας και του Πειραιά. Στο εσωτερικό του εκπληκτικού αυτού διαμερίσματος συναντούμαι 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, πολύ μεγάλο ημιχωριστό σαλόνι, άνετη ευρύχωρη κουζίνα σε σχήμα πι και μεγάλο μπάνιο. Στα δάπεδα υπάρχει πλακάκι σε όλους τους χώρους και στην αυλή εξω. Τα κουφώματα είναι καινούργια αλουμινίου, η θέρμανση καλύπτεται με ατομικό λέβητα πετρελαίου, είναι πλήρως επιπλωμένο σε όλους τους χώρους και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει 2 μεγάλες ντουλάπες στις κρεβατοκάμαρες από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο, υπάρχει μεγάλη αυλή ιδιόκτητη, 3 a/c inverter, ηλιακός θερμοσίφωνας, αρίστης ποιότητας κουζίνα, μπάνιο πλήρως ανακαινισμένο, υπέροχος φωτισμός και εγκατάσταση ίντερνετ. Ιδανικό για οικογένειες που θέλουν ένα άνετο τριαράκι σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φαλήρου καθώς και για φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-364 - 28/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή