Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 900/μήνα
  • 4
  • 110
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Σε αναζήτηση ενός οικείου και λειτουργικού οροφοδιαμερίσματος στον παραδοσιακό οικισμό του Κάτω Χαλανδρίου; Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο 110 τ.μ., με έναν λειτουργικό διαχωρισμό σε 3 δωμάτια. Κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινισμένο το 2020, συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική με μοντέρνες ανέσεις. Βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας τριπλοκατοικίας χωρίς ασανσέρ.

Η κατοικία διαθέτει μια κλειστή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, ενώ το σαλόνι και η τραπεζαρία δημιουργούν ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μια βεράντα με θέα, ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση.

Η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ η ανοικτή θέση στάθμευσης είναι βολική για τους κατοίκους. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, τέντες, τζάκι και ενεργειακή κλάση πιστοποιητικό σε εξέλιξη.

Με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις του Χαλανδρίου, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά έναν λειτουργικό και άνετο χώρο διαβίωσης. Κωδικός ακινήτου: 11576. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11576
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή