Γκαρσονιέρα ισόγειο, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω Πόλη
  • € 330/μήνα
  • 2
  • 44
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-12 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άνω Πόλη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio ισόγειο συνολικής επιφάνειας 44 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1975 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, μπαλκόνια 4 τ.μ. - Τιμή: 330 €
ΑΝΩ ΠΟΛΗ ενοικιάζεται πλήρως ανακατασκευασμένη και ημιεπιπλωμένη γκαρσονιέρα 44τμ, ισογείου, με ελάχιστα κοινόχρηστα ( 5ευρώ/ μήνα), ευάερη, ευήλια, σε πολύ καλή κατάσταση. Η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο, πάνω από την εκκλησία Αγίου Δημητρίου, δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, στάσεις αστικών λεωφορείων, περιστοιχίζεται από πάρκα, πλατείες και απέχει 5 μόλις λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Κατά την είσοδο στη γκαρσονιέρα συναντάμε μπροστά μας την χωριστή κουζίνα, αριστερά μας το άνετο μπάνιο κολλητά του οποίου βλέπουμε το ένα από τα δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος. Στα δεξιά της εισόδου συναντούμε το δεύετρο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Η γειτονιά είναι ήσυχη, διαθέτει a/c inverter, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, τραπέζι, είναι βαμμένη, έχει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου. Μοναδική ευκαιρία!! Ιδανικό για φοιτητές.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-12 - 28/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
44 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 330/μήνα
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή