Δυάρι Κέντρο, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο
  • € 275.000
  • 3
  • 105
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10018101 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 12 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από μετρό 50 μέτρα - Τιμή: 275.000 €
Πωλείται φωτεινό, ευρύχωρο και πολύ καλό ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία του κέντρου. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα φωτεινό και ευάερο χώρο με μεγάλα παράθυρα και έξοδος σε μπαλκόνια. Το φυσικό φως πλημμυρίζει το εσωτερικό, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.
Άνεση και ευρυχωρία: Το ακίνητο διαθέτει άπλετο χώρο για να ζήσετε άνετα.
Λειτουργικότητα: Η καλή διαρρύθμιση του χώρου εξασφαλίζει την εύκολη και άνετη χρήση του ακινήτου.
Η προσεγμένη ανακαίνιση και οι μοντέρνες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον. Το ακίνητο έχει εξαιρετική τοποθεσία και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο του κέντρου, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα, όπως καταστήματα, εστιατόρια, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για υποδείξει.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στη καρδιά της Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί όλο το κέντρο και όχι μόνο. Η έμπειρη ομάδα του Estate-Center παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στις αγοραπωλησίες, μισθώσεις, εκτιμήσεις και διαχειρίσεις ακινήτων. Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε όλα τα ακίνητα μας, www.estatecenter.gr
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Σ.Μ.Α.Σ.Θ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Μ.Α.Σ.Ε. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ (Ν.4072/2012) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10018101 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή