Δυάρι τρίτος όροφος, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 350.000
  • 2
  • 88
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής με μια απίστευτη θέα που παραμένει ανεμπόδιστη. Με την Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή και την αγορά του Χαλανδρίου σε πολύ μικρή απόσταση, η τοποθεσία του είναι ιδανική για όσους επιζητούν άνεση και πρακτικότητα.
Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει έναν ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Η ενιαία κουζίνα είναι σχεδιασμένη με λειτουργικότητα και άνεση , ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστής κουζίνας ανάλογα με τις ανάγκες. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ το μπάνιο με jacuzzi προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία ανανέωσης.
Με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και την αποθήκη 8 τμ, η άνεση και η λειτουργικότητα είναι εξασφαλισμένες. Η πόρτα ασφαλείας και πυράντοχη εξασφαλίζει την ασφάλεια των κατοίκων. Επιπλέον, το μοντέρνο design και ο περιποιημένος κήπος δημιουργούν έναν ευχάριστο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή και λειτουργική κατοικία σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές. Είναι μια πρόταση που απευθύνεται σε αγοραστές με υψηλές απαιτήσεις και εκλεπτυσμένα γούστα, ενθουσιάζοντας με τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει. Αυτό το διαμέρισμα δεν υπόκειται σε ΦΠΑ, και δεν έχει ημιυπαίθριο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
4248
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή