Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Τζιτζιφιές, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 320.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Σε μόλις 4΄από την παραλιακή οδό, 5' από τη στάση του Τραμ που μπορεί να σε οδηγήσει προς τη Γλυφάδα ή τον Πειραιά για έναν όμορφο περίπατο ή μία εκδρομή στα νησιά και μόλις 5' από ένα εμβληματικό πάρκο Πολιτισμού που επιτρέπει από όμορφους περιπάτους, άθληση έως και συμμετοχή σε πληθώρα καλλιτεχνικών δρώμενων, αυτό το όμορφο διαμέρισμα αποτελεί μία ιδανική επιλογή για υπέροχη και με ποιότητα καθημερινότητα. Βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας οικοδομής η οποία μόλις ολοκληρώθηκε, είναι 89,90 τ.μ., διαμπερές, με αφαιρετική αισθητική και έχει αξιοσημείωτη άνεση στους χώρους του. Μπαίνοντας μας υποδέχεται ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με τζάκι, μεγάλες μπαλκονόπορτες προς μία υπέροχη και άνετη μπροστινή σε όλη την όψη βεράντα. Η κουζίνα είναι σε συνέχεια δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, αλλά, έξυπνα διαχωρισμένη. Προχωρώντας, από το διάδρομο που διαθέτει μπάνιο και Wc, επισκεπτόμαστε τα 2 άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλη ντουλάπα σε κάθε ένα και με παράθυρο το ένα και το άλλο με δικό του μπαλκονάκι, τα οποία επιτρέπουν στο φως να εισχωρεί. Διαθέτει αυτονομία φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, αναμονές για εγκατάσταση κλιματιστικών, ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά και σίτες, καθώς και πόρτα ασφαλείας. Επιπλέον, διαθέτει θέση Parking πυλωτής και αποθήκη 5,84 τ.μ. Διαθέσιμο άμεσα ή ως επένδυση, με άμεση δυνατότητα μετακόμισης σε αυτό, καθώς έχουν γίνει οι συνδέσεις ρεύματος και φυσικού αερίου. Σημειώνεται πως ο νέος αγοραστής θα είναι και ο πρώτος που θα μείνει σε αυτό.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Περιγραφή Τοποθεσίας

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VDGO
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή