Duplex Βριλήσσια, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

ΒριλήσσιαΒριλήσσια
  • € 490.000
  • 5
  • 237
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Διαθέτουμε αυτόνομη μεζονέτα 238 τμ στα Βριλήσσια.
Η μεζονέτα λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα σαν μονοκατοικία, χωρίς καθόλου κοινόχρηστα, με δική της είσοδο και δικό της καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου. Βρίσκεται σε πολύ ωραία και ήσυχη γειτονιά των Βριλησσίων, κοντά σε πάρκο. Συγκεκριμένα, αποτελείται από 3 επίπεδα συν σοφίτα ( 70+70+63+35}και κύριο χαρακτηριστικό είναι η πολύ καλή λειτουργικότητα των χώρων.
Αναλυτικά
Στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε το μεγάλο χώρο του σαλονιού με το τζάκι, καθώς και άνετο χώρο τραπεζαρίας. Στον Ά όροφο βρίσκονται 3 μεγάλα υ/δ με 1 μπάνιο, το 1 master με 1 επιπλέον μπάνιο. Στην σοφίτα υπάρχει ακόμα ένας άνετος χώρος με κανονικό ύψος καθώς και 1 ακόμα μπάνιο. Στο κάτω επίπεδο που βρίσκεται ακριβώς στο επίπεδο του δρόμου, στο ισόγειο δλδ, βρίσκεται η κουζίνα με ένα μεγάλο χώρο δεύτερου καθιστικού με τζάκι και 1 μπάνιο. Υπάρχει η εγκατάσταση ώστε να γίνει δεύτερη κουζίνα στο επάνω επίπεδο, αν θέλουμε να ανεξαρτητοποιήσουμε το ισόγειο σαν ξεχωριστό διαμέρισμα.
Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί ασανσέρ. Διαθέτει όμορφο κήπο με δέντρα και γκαζόν. Πρόκειται για μια ποιοτική κατασκευή αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι επιλογής των σημερινών ιδιοκτητών. Βρίσκεται σε υπέρ-άριστη κατάσταση, και εκτός από το προσωπικό σας ίσως γούστο, δεν θα χρειαστεί καμία μετατροπή! Μια πρόταση που αξίζει να επισκεφτείτε από κοντά, επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε την συγκεκριμένη μεζονέτα την ημέρα που σας εξυπηρετεί!
Τιμή: 490.000€ ΚΩΔ 925956.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
925956
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
237 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή