Δυάρι Ελαιώνες, Κέντρο, Πυλαία

ΠυλαίαΕλαιώνες
  • € 230.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11516 - Πυλαία Ελαιώνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε βουνό, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 230.000 €
Διαμέρισμα 1ου ορόφου 92 τ.μ. που θα περιλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και λουτρό, μεγάλη αποθήκη και ιδιωτική θέση στάθμευσης.
Οι αποκλειστικής χρήσης αποθηκευτικοί χώροι του διαμερίσματος θα είναι εύκολα προσβάσιμοι μέσω του ανελκυστήρα.
Η κατοικία θα είναι διαμπερής με ευρύχωρα μπαλκόνια και ανοιχτή θεά από την πίσω όψη του κτιρίου.

Το διαμέρισμα θα εντάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α+ με την ελάχιστη δυνητική κατανάλωση ενέργειας (0.16), καθώς θα θωρακίζεται από ενισχυμένο θερμομονωτικό κέλυφος και θα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, προεγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων και εγκατεστημένους ηλιακούς θερμοσίφωνες στη στέγη του κτιρίου.
Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ανέγερσης θα χρησιμοποιηθούν κατασκευαστικά, μονωτικά και διακοσμητικά υλικά άριστης ποιότητας. Οι γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία και την μοντέρνα αρχιτεκτονική προσέγγιση θα οδηγήσουν, με την ολοκλήρωση του έργου, στη διαμόρφωση ενός κτιρίου υψηλής αισθητικής.

Εκτιμώμενος Χρόνος Αποπεράτωσης: Τέλος 2024

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11516
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή