Τριάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 250.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Σε ένα κεντρικό αλλά και συνάμα ήσυχο σημείο στο Μαρκόπουλο ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο ρετιρέ 104 τ.μ. Βρίσκεται στον 3ο όροφο και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Μπαίνοντας σας υποδέχεται το ανοιχτού τύπου άνετο σαλόνι με ένα γωνιακό τζάκι, καθώς και η ευρύχωρη κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με τις πιο επώνυμες συσκευές, ενώ επιπλέον ντουλάπια αποθήκευσης περιστοιχίζουν το διάδρομο για μεγαλύτερη άνεση. Απολαύστε τον καφέ σας με την ανατολή του ηλίου στο μπροστινό μπαλόνι και το απόγευμα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το πίσω μπαλκόνι.
Αυτό το καταπληκτικό ακίνητο διαθέτει όλες τις ανέσεις, εσωτερικά είναι διαμορφωμένο με εκλεπτυσμένα και ποιοτικά δομικά υλικά ενώ υπάρχει συναγερμός και κάμερες ασφαλείας για να διασφαλίσετε την ασφάλεια σας. Για την πλήρη άνεση σας υπάρχει ανελκυστήρας, 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και 2 αποθήκες.
Σε βολική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και τις εκπληκτικές παραλίες του Πόρτο Ράφτη, αυτή το ρετιρέ συνδυάζει άψογα την άνεση, το στυλ και την λειτουργικότητα.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Μαρκόπουλο είναι η κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής, στην καρδιά της περιοχής των Μεσογείων και αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου, μόνο 10 λεπτά από την παραλία του Πόρτο Ράφτη.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Σήμερα το Μαρκόπουλο αποτελεί μια σύγχρονη κωμόπολη που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ύστερα από τα έντονα πλεονεκτήματα που απέκτησε. Το Μαρκόπουλο διαθέτει εξαιρετικά γόνιμο έδαφός και φημίζεται για την ευρεία γκάμα προϊόντων που παράγει. Οι σημαντικότερες καλλιέργειες είναι τα αμπέλια, οι ελιές και οι φιστικιές. Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε ένα από τα πολλά οινοποιεία της περιοχής για να δοκιμάσει μοναδικές τοπικές ποικιλίες κρασιού, και να αναζητήσει τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική. Η περιοχή είναι ιδανική για όσους αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Προσβασιμότητα: Το Μαρκόπουλο βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων μακριά από την Αθήνα ενώ μόλις 10 χιλιόμετρα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η περιοχή συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω γραμμής του ΚΤΕΛ.
Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και η περιοχή αναπτύσσεται συνεχώς και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TT3M
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή