Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 185 τμ, Κέντρο, Κρανίδι

Κρανίδι
  • € 1.290.000
  • 5+
  • 185
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Ζήστε την ηρεμία, την ομορφιά και τη φύση, η Villa αποτελεί ένα γραφικό και ιστορικό ακίνητο φωλιασμένο στους λόφους του Πόρτο Χελίου, στην Πελοποννησιακή Χερσόνησο στην Ελλάδα.
Αυτή η βίλα, που χρονολογείται από το 1926 και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γοητευτικό λιμάνι και τις εκπληκτικές παραλίες του Πόρτο Χελίου, παρουσιάζει έναν τρόπο ζωής στο πνεύμα της ελληνικής Ριβιέρας, που λατρεύεται από celebrities και διασημότητες του Χόλιγουντ για την απαράμιλλη ομορφιά και ηρεμία του. Τα τελευταία χρόνια, ο πανέμορφος κόλπος του Πόρτο Χελίου έχει εμπλουτιστεί με μια ολοκαίνουργια μαρίνα που επιτρέπει την υποδοχή μεγαλύτερων σκαφών αναψυχής, κάτι που με τη σειρά του συμβάλλει σε περισσότερη ζωντάνια και υπηρεσίες στον ευχάριστο χώρο περιπάτου. Το Πόρτο Χέλι είναι προσβάσιμο από το αεροδρόμιο της Αθήνας με καλούς αυτοκινητόδρομους, φέρι ή ελικόπτερο.
Με εκτεταμένες ανέσεις σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη τοποθεσία, αυτή η βίλα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τον απαιτητικό αγοραστή.

Η θέα από τη βίλα είναι απλά εντυπωσιακή, με ένα πανόραμα που εκτείνεται από τον τοπικό κόλπο και το νησί των Σπετσών μέχρι τον Αργολικό κόλπο και τα μαγευτικά βουνά του Πάρνωνα. Η βίλα χρησιμεύει ως εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τους πολιτιστικούς θησαυρούς της περιοχής, όπως τα νησιά των Σπετσών, την Ύδρα και τον Πόρο, το ιστορικό Ναύπλιο, τους αμπελώνες της Νεμέας και αρχαία πλούτη όπως οι Μυκήνες και το αμφιθέατρο της Επιδαύρου.

Με τον μεγάλο κήπο και την ευρύχωρη πισίνα, η Villa είναι σχεδιασμένη τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση. Συνδυάζει άψογα την επιθυμία για ιδιωτικότητα με τη δυνατότητα φιλοξενίας επισκεπτών, προσφέροντας μια ευέλικτη επιλογή τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για την αγορά ενοικίασης.

Η Villa έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2020 – 2023. Το εσωτερικό της έχει επιμεληθεί βραβευμένη Ολλανδή αρχιτέκτονας εσωτερικού χώρου . Εν ολίγοις, μπορείτε να μετακομίσετε σε αυτή τη βίλα χωρίς καμία ανακαίνιση.

Ειδικά χαρακτηριστικά
• Αρχικά ελληνική αγροικία του 1926, πλήρως ανακαινισμένη από το 2020.
• Μοναδικός συνδυασμός ιστορικού χαρακτήρα, σύγχρονων ανέσεων και θέας σχεδόν 360 μοιρών που κόβει την ανάσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6694903
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.290.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1926
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή