Ρετιρέ Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 75.000
  • 1
  • 18
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024
Περιγραφή
Γκαρσονιέρα προς πώληση, στην περιοχή Ελληνορώσων, σύνορα με Νέο Ψυχικό, 3ου ορόφου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 18 τ.μ. και βρίσκεται σε τριώροφη οικοδομή, κατασκευής 1962. Αποτελείται από 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο και ιδιόκτητη ταράτσα 117 τ.μ., στην οποία δύναται να κατασκευαστεί επιπρόσθετο κτίσμα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Διαθέτει ηλιακό, τέντες, καινούργιο ηλεκτρολογικό πίνακα, ξύλινα κουφώματα και χρήζει ανακαίνισης. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από πλακάκι. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημεία, πλησίον πλατείας Πηνελόπης Δέλτα, κοντά σε 2 σταθμούς μετρό, συγκοινωνίες, αγορά, σχολείο, super market, κι έχει θέα ανεμπόδιστη έως τα Τουρκοβούνια, την Πεντέλη και τον Υμηττό. Το κτίριο ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ. Είναι σημαντικό ότι η τιμή πώλησης είναι σχεδόν ίση με την αντικειμενική αξία του ακινήτου, η οποία ανέρχεται στις € 73.000. Το ακίνητο είναι ρετιρέ, προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, οροφοδιαμέρισμα, προτείνεται ως επενδυτικό, είναι κατάλληλο για εργαζόμενους ή φοιτητές, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά, επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο.
Τιμή: €75.000. EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
950289
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
18 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή