Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Σχιστό Κορυδαλλού, Κορυδαλλός

Κορυδαλλός
  • € 255.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 85 τ.μ. σε περιμένει να το εξερευνήσεις στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού. Πρόκειται για ένα άνετο και ευρύχωρο οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου, που η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2024, και είναι ιδανικό για οικογένεια, καθώς οι ανέσεις που παρέχει καλύπτουν όλες της τις ανάγκες. Ο καλαίσθητος σχεδιασμός του και η υψηλή ποιότητα υλικών κατασκευής, το καθιστούν πολυτελές και εργονομικό.
Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 κουζίνα open plan με μάρμαρο και εξαιρετική αρχιτεκτονική, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, 1 θέση στάθμευσης πυλωτής με υποδοχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου,, 1 εξωτερική αποθήκη 7 τ.μ., 1 βεράντα προσόψεως 35 τ.μ.,, αποκλειστικό κήπο όπισθεν 50 τ.μ. στον οποίο υπάρχει γρασίδι και εγκατάσταση για τζαγκούζι ή μικρή πισίνα, ενδοδαπέδια θέρμανση με αυτονομία και μέσο θέρμανσης την βιοαιθανόλη, σύγχρονα αλουμίνια με διπλά τζάμια θερμοδιακοπτόμενα, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, δάπεδα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας, σίτες, ασανσέρ και συναγερμό.
Το κτίριο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, του 2024, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, αποτελείται από 5 ορόφους, διαθέτει ασανσέρ, ξεχωριστή αποθήκη για κάθε διαμέρισμα και ξεχωριστή θέση στάθμευσης. Υπάρχει εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και η ενεργειακή κλάση είναι Α+.
Το ακίνητο απέχει μόλις 150 μέτρα από την κοντινότερη στάση λεωφορείου, 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον σταθμό μετρό Αγία Βαρβάρα και 9 λεπτά από την Πλατεία Ελευθερίας και το μετρό Κορυδαλλός. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική καθώς υπάρχουν πλησίον σχολεία, παιδικές χαρές, σούπερ μάρκετ και αθλητικές εγκαταστάσεις. Ιδανική επιλογή για οικογένεια, αλλά και επενδυτικό σκοπό, καθώς η περιοχή του Κορυδαλλού είναι ραγδαία αναπτυσσόμενη.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8467
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
17971
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή