Duplex, άριστη κατάσταση, 97 τμ, Αετός, Κάρυστος

Κάρυστος
  • € 215.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2024
Περιγραφή
Κάρυστος, Μεζονέτα Προς Πώληση, 97 τ.μ., Κατάσταση: Πολύ καλή, Όροφος: Ισόγειο, 3 Επίπεδο/α, 3 Υ/Δ 1 Κουζίνα/ες, 2 Μπάνιο/α, Θέρμανση: Αυτόνομη - Πετρέλαιο, Θέα: Βουνό + Θάλασσα, Έτος κατασκευής: 2009, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α, 1 θέση/εις στάθμευσης, Δάπεδα: Πλακάκια, Kουφώματα: Αλουμινίου, Χαρακτηριστικά: Αποθήκη, Τζάκι, Σοφίτα, Ηλ. Συσκευές, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, Επιπλωμένο, Πέτρινο, Παραδοσιακή οικία, Διαμπερές, Φωτεινό, Κλιματισμός, Κήπος, Ανακαινισμένο, Απόσταση απο: Θάλασσα(m): 500.

Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα δύο βασικών επιπέδων με σοφίτα σε τρίτο επίπεδο, βρίσκεται σε μια από τις πολύ όμορφες περιοχές της Νοτίου Ευβοίας.
Η κατοικία διαθέτει ωραίο εξωτερικό περιβάλλον με μεγάλο κήπο. Απέχει μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα προς την οποία έχει ανεμπόδιστη θέα.

Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο και αποθήκη.
Στο επόμενο επίπεδο που είναι και η είσοδο της μεζονέτας, βρίσκουμε το σαλόνι με το τζάκι, την τραπεζαρία και την κουζίνα σε ένα ενιαίο και φωτεινό χώρο (open plan) καθώς και ένα πλήρες μπάνιο.
Η εσωτερική σκάλα που συνδέει όλα τα επίπεδα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου μπορούμε να βρούμε το τρίτο υπνοδωμάτιο.

Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καρύστου αλλά σε πολύ ήσυχο και καταπράσινο σημείο.
Η πρόσβαση στην Κάρυστο είναι εύκολη και γίνεται είτε οδικώς μέσω Χαλκίδας (απόσταση από κέντρο Αθήνας 195 χλμ., ή 215χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα), είτε δια θαλάσσης μέσω Ραφήνας προς το λιμάνι Μαρμάρι (το οποίο απέχει 10 χλμ. από την Κάρυστο).

Το προτεινόμενο ακίνητο, υψηλών προδιαγραφών κατασκευής και προνομιακής τοποθεσίας αποτελεί μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική εκμετάλλευση.

Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties, Τηλ. Επικοινωνίας: +302105736781, email: info@bhhsathens.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1715788
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή