Τεσσάρι Νέα Σμύρνη, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα ΣμύρνηΝέα Σμύρνη
  • € 800/μήνα
  • 5
  • 110
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Διαθέσιμο προς ενοικίαση ευρύχωρο διαμέρισμα 110τμ, δεύτερου ορόφου, στην καρδιά της Νέας Σμύρνης! Αυτό το καλοδιατηρημένο διαμέρισμα βρίσκεται ακριβώς στην κεντρική πλατεία, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα μέσα μεταφοράς. Μόλις λίγα βήματα από την Τράπεζα Πειραιώς και σε μικρή απόσταση από το καταπράσινο Άλσος Νέας Σμύρνης, η τοποθεσία είναι πραγματικά εξαιρετική.

Το διαμέρισμα, αν και χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως γραφείο, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια οικιστική κατοικία. Αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, ένα σαλόνι με χολ, μια κουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας άφθονο χώρο. Η ύπαρξη δύο επιπλέον αποθηκών εξασφαλίζει άνεση και λειτουργικότητα.

Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενώ το ξύλινο δάπεδο προσδίδει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη, δύο κομψά γραφεία Sato σε σκούρο καφέ χρώμα με εννέα καθίσματα και ένα μικρό γραφείο στην ίδια απόχρωση παρέχουν περεταίρω λειτουργικότητα χώρο. Επίσης παρέχονται φωτιστικά και κουρτίνες.

Ο κλιματισμός του διαμερίσματος διασφαλίζει ότι το περιβάλλον είναι ευχάριστο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η πολύ κεντρική του τοποθεσία καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες, κάνοντας το ιδανικό για οικογένειες.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το χώρο από κοντά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Υπεύθυνος ακινήτου: Αδραχτάς Κώστας
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
950471
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή