Γκαρσονιέρα Κολωνός - Κολοκυνθούς, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός - Κολοκυνθούς

Κολωνός - ΚολοκυνθούςΚολωνός - Κολοκυνθούς
  • € 78.000
  • 2
  • 47
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Ακαδημία Πλάτωνος πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου . Κατασκευής του 1970 . Η κατάσταση του είναι πολύ καλή και άμεσα κατοικήσιμο . Είναι 47τμ .
Προσόψεως με μπαλκόνι που βλέπει στο πάρκο και στον δρόμο .Διαθέτει χωλ , σαλόνι , κουζίνα ανακαινισμένη και μπάνιο . Υπάρχει διάδρομος από το σαλόνι που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο , το οποίο είναι φωτεινό με το μπαλκόνι και βλέπει στον ακάλυπτο , ο οποίος ακάλυπτος μάλιστα έχει λίγα δένδρα . Διαμπερές , φωτεινό.
Η θέρμανση πετρέλαιού , η οποία έχει αυτονομία . Επίσης υπάρχει εγκατάσταση για φυσικό αέριο ,όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί η σύνδεση με το διαμέρισμα . Τέντες στα μπαλκόνια . Το κούφωμα στο σαλόνι είναι αλουμινίου .Το δάπεδο είναι με μωσαϊκό Επίσης πάνω από το μπάνιο υπάρχει πατάρι ως αποθήκη . Είναι σε κοντινή απόσταση από μέσο μαζικής μεταφοράς καθώς και στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, μετρό. Κοντά σε καταστήματα εφοδιασμού τροφίμων καθώς και υπηρεσιών .
Το πάρκο δίπλα προσφέρεται για αθλητισμό , περίπατο , ψυχαγωγία.. ΚΩΔ.941740 . KW Athens Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2110131911, email: kwathenscenter@kwgreece.gr

.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
941740
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή