Τριάρι Δρυάδων 9, Κηφισιά, Ελλάδα, Πολιτεία, Κηφισιά

ΚηφισιάΔρυάδων 9, Κηφισιά, Ελλάδα
  • € 560.000
    € 590.000(-5,1%)
  • 4
  • 240
  • 3
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 606 - Κηφισιά Νέα Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1995 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, κήπο - Τιμή: 560.000 €

 Σε μια από τις πιο καταπράσινες και ασφαλείς περιοχές της Κηφισιάς, στη Νέα Κηφισιά, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα 2 επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 240 τ.μ. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1995 από τον ιδιοκτήτη Αρχιτέκτονα με τα καλύτερα υλικά και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, εξασφαλίζοντας χαμηλά λογαριασμούς για τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Με θέα την ατέλειωτη πράσινη οροφή της περιοχής, το διαμέρισμα είναι άνετο και φωτεινό πανταχόθεν ελεύθερο με εξώστες, μεγάλα κουφώματα αλουμινίου που επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός όλη την ημέρα. Τα ξύλινα πατώματα δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ η θωρακισμένη πόρτα προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στο σπίτι σας.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ο κήπος του σπιτιού σας είναι ένας μικρός παράδεισος, ιδανικός για χαλάρωση και απόλαυση της φύσης.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει και χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας, προσφέροντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας. Το μοναδικό αυτό διαμέρισμα είναι διαθέσιμο για αγορά, με τιμή 590.000 €. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα πολυτελές σπίτι στην ιδανική τοποθεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να το δείτε από κοντά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
606
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 560.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή