Μονοκατοικία βίλα 310 τμ, Παραλία Αυλίδας, Αυλίδα

Αυλίδα
  • € 550.000
  • 5+
  • 310
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Πολυτελές μονοκατοικία προς πώληση στην Παραλία Αυλιδος.
Χτισμένη σταδιακά σε οικόπεδο 1 στρέμμα, δίπλα στην θαλασσα σε πολύ ήσυχο περιβάλλων, κατάλληλη για εξοχική η και μόνιμη κατοικία. Αποτελείται από μεζονέτα με κύρια είσοδο από το σαλόνι και την τραπεζαρία, όπου υπάρχει εγκατάσταση και καμινάδα για τζάκι, θέα προς τον κήπο και την θαλασσα. Η δεύτερη είσοδος είναι από την κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει με τα μασίφ ξύλο ντουλάπια της, inox ηλεκτρικές συσκευές, ψηφιδωτό πλακάκι στον τοίχο, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που διαμορφώνουν τον πολύ όμορφο αυτό χώρο.
Σε υπερυψωμένο τμήμα της οικίας βρίσκεται η πρώτη κρεβατοκάμαρα και μπάνιο υψηλής αισθητικής με τζακούζι. Ανεβαίνοντας στον όροφο, είναι οι τρεις κρεβατοκάμαρες, η κάθε μια με ξεχωριστό μπαλκόνι και θέα θαλασσα, 1 μπάνιο και χώρος χαλάρωσης με τζάκι.
Στο υπόγειο με ανεξάρτητη είσοδος βρίσκεται η γκαρσονιέρα με τζάκι, υπέροχη ιταλική κουζίνα με υγραέριο και ρευμα και μπάνιο με ντουζιέρα. Όλες οι ανέσεις που προσφέρονται στην γκαρσονιέρα την καθιστά κατάλληλη για επισκέπτες, playroom η ακόμα και για ενοικίαση.
Ο χώρος της ψησταριάς, η οποία βρίσκεται στον κήπο, εξοπλισμένη με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη, ειναι κλειστός με συρόμενη τζαμαρία, πράγμα που το κάνει κατάλληλο ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.
Κάθε λεπτομέρεια σε αυτή την ξεχωριστή μονοκατοικία ειναι μελετημένη ώστε να προσφέρει την κάθε άνεση και χαλάρωση του ιδιοκτήτη. Πωλείται και επιπλωμένη.

Η Παραλία Αυλίδος είναι κωμόπολη, μία υπέροχη παραθαλάσσια περιοχή με μήκος παραλίας 6 χλμ. στο Νότιο Ευβοϊκό. Έχει πολύ καλή πλαζ για λουόμενους και αβαθή νερά. Διαθέτει ένα γραφικό λιμανάκι και κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλά εξοχικά κέντρα, που προσφέρουν υπέροχα εδέσματα. Η Παραλία Αυλίδας είναι πράγματι ένας ειδυλλιακός τόπος, που έχει εξελιχθεί σε σπουδαίο θέρετρο με πολυτελείς εξοχικές κατοικίες. Υπήρξε τουριστικό θέρετρο, κατά την αρχαιότητα των Θηβαίων αλλά σήμερα - ως επί το πλείστον - των Αθηναίων. Η ανάπτυξή της είναι αξιόλογη και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων για ξένους επενδυτές και αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6699983
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
310 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή