Μονοκατοικία βίλα Νέα Ηρακλίτσα, Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

ΕλευθερέςΝέα Ηρακλίτσα
  • € 690.000
  • 5+
  • 245
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 20-1-6158 - Ελευθερές Νέα Ηρακλίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 245 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 690.000 € (Κωδικός γραφείου 231331017-59)
Τριώροφη  βίλα με θέα, στη θάλασσα και στα βουνά, στην περιοχή της Καβάλας.
Πολυτελής βίλα 245 τ.μ. που βρίσκεται σε οικόπεδο δυο στρεμμάτων. Το σπίτι περιβάλλεται από έναν καταπληκτικό κήπο με οπορωφόρα δέντρα, ελαιόδεντρα και διακοσμητικά φυτά. Στο νότιο τμήμα του κήπου υπάρχει άνετο κιόσκι και πισίνα. Η πλησιέστερη παραλία είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όπως ακριβώς και η μαρίνα. Η βίλα βρίσκεται σε μια περιοχή με υπέροχο κλίμα, σε απόσταση μόλις 2χλμ. από τις διάσημες παραλίες των Αμμολόφων. Η κατασκευή, η σχεδίαση και οι αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις έγιναν, λαμβάνοντας υπόψη τις μικρότερες λεπτομέρειες και με την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.
Η βίλλα χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες . Στο βόρειο τμήμα της υπάρχει ξεχωριστό ισόγειο διαμέρισμα. Αποτελείται από ένα καθιστικό με τζάκι, σε συνδυασμό με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει πρόσβαση στον κήπο. Είναι ένα ιδανικό μέρος για την φιλοξενία των επισκεπτών.
Στο δυτικό τμήμα της βρίσκεται η κύρια κατοικία, μια μεζονέτα πρώτου και δευτέρου ορόφου. Μια μεγάλη σκάλα με βεράντα οδηγεί στην κύρια είσοδο του σπιτιού. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι, που έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι. Από σχεδόν κάθε γωνία του χώρου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα στα βουνά, στους αμπελώνες και στη θάλασσα. Εδώ επίσης υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη μεγάλη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα και το κυρίως μπάνιο. Την αίσθηση της απίστευτης ευρυχωρίας δημιουργεί το ύψος των οροφών και τα μεγάλα ανοίγματα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικό φωτισμό. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο σε ένα μεγάλο χολ με θέα. Στο επίπεδο αυτό βρίσκεται ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο και WC.
Υπάρχει πρόσβαση στο υπόγειο από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού. Σε αυτό βρίσκονται χώροι στάθμευσης, καθώς και βοηθητικοί χώροι όπως επίσης και χώροι που εξυπηρετούν τη λειτουργία των μηχανικών συστημάτων του σπιτιού.
Έτος κατασκευής 2006
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και βίντεο, επικοινωνώντας με το γραφείο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
20-1-6158
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
245 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή