Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Πεύκα

Πεύκα
  • € 450.000
  • 4
  • 160
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Εάν αναζητάτε ένα διαμέρισμα το οποίο θα σας παρέχει ως θέα το απέραντο πράσινο, άνεση αλλά και ιδιωτικότητα, θα πρέπει να εξετάσετε σίγουρα την περίπτωση του συγκεκριμένου ακινήτου.
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 160 τ.μ. περίπου, με απεριόριστη θέα στην περιοχή των Πεύκων.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και διαθέτει σαλόνι - κουζίνα 3 δωμάτια, 2 μπάνια καθώς και αποθηκευτικό χώρο. Ιδανική επιλογή τόσο για οικογένειες με παιδιά όσο και για ζευγάρια.
Το ακίνητο διαθέτει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, μεγάλη πολυτελή κουζίνα ο πλέον κατάλληλος χώρος για οικογενειακές στιγμές αλλά και για να υποδέχεστε τους καλεσμένους σας χωρίς να ενοχλούνται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Πολύ δυνατά σημεία του ακινήτου αποτελούν, η θέα στο απέραντο πράσινο, η ύπαρξη ασανσέρ που οδηγεί σε κοινόχρηστη πισίνα καθώς και τα μεγάλα μπαλκόνια του.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι σε καταπληκτικό σημείο καθώς έχει απίστευτη θέα στο Σέιχ - Σου.
Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι ενδοδαπέδια, διαθέτει σύστημα συναγερμού, σίτες, υποδοχή για κλιματιστικό και αποθήκη .
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Πεύκα βρίσκονται στο δρόμο προς Ασβεστοχώρι και ανήκουν στο δήμο Νεαπόλεως-Συκεών. Έχει περίπου 13.000 μόνιμους κατοίκους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι κωμόπολη της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ενώ είναι από τους παλαιότερους οικισμούς στη σκιά της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση μέσω της λεωφόρου Παπανικολάου και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μέσω του κόμβου 6. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί τα Πεύκα με τις γραμμές 57 και 59 συνδέοντας το Ασβεστοχώρι με τα Πεύκα και την Θεσσαλονίκη προς τα δυτικά και με τον Χορτιάτη προς τα ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Πεύκα πέρα απο το εξαιρετικό τους κλίμα καθώς βρίσκονται σε μια καταπράσινη περιοχή, αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας για αρκετούς Θεσσαλονικείς καθώς προτιμάται απο φυσιολάτρες και απο ανθρώπους που θέλουν να ζουν έξω απο τον αστικό ιστό. Παρόλα αυτά υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης ενώ υπάρχουν δεκάδες ωραία ακίνητα προς διάθεση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VMJR
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή