Τριάρι πέμπτος όροφος, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 250.000
  • 4
  • 107
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Σε ελεύθερη διαθεσιμότητα βρίσκεται αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, μια ήσυχη και φιλόξενη γειτονιά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο με επιφάνεια 107 τ.μ, προσφέροντας εκπληκτική θέα και ηρεμία στους κατοίκους του.

Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2005 και διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο διαβίωσης ιδανικό για οικογενειακές στιγμές και κοινωνικές συναντήσεις. Τα τρία υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο διαβίωσης, ενώ η βεράντα προσφέρει μια θαυμάσια θέα για χαλάρωση και απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος.

Εξοπλισμένο με τζάκι και κλιματιστικά, καθώς και αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για άνετη και ευχάριστη διαβίωση όλο το χρόνο. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη και θέση στάθμευσης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους κατοίκους του.

Με ενεργειακή κλάση Β και φωτεινότητα που διαπνέει κάθε γωνιά του, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και ποιότητα ζωής σε μια φιλόξενη περιοχή.

Κωδικός ακινήτου: 11578
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11578
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή