Δυάρι νέο, ισόγειο, Γαργηττός, Γέρακας

Γέρακας
  • € 370.000
  • 3
  • 77
  • 2
  • T
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Στον κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, στην περιοχή του Πατήματος, βρίσκεται αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα προς πώληση. Κατασκευασμένο το 2023, αυτό το διαμέρισμα με επιφάνεια 77 τ.μ βρίσκεται σε ισόγειο κτίριο. Αν και μισθωμένο προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2025.

Η διαρρύθμιση του χώρου είναι λειτουργική, με ανοικτή κουζίνα, 2 μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα με BBQ, ξυλόφουρνο και αποθήκη. Η αποκλειστική χρήση του κήπου 151 τ.μ προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πολυτελείς προδιαγραφές όπως πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τζάκι και αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό, μπόιλερ και διπλά τζάμια με θερμοδιακοπής κατηγορίας Α+.

Με δύο θέσεις στάθμευσης, μία κλειστή πιλοτής και μία υπόγεια, η πρόσβαση είναι εύκολη από τον κεντρικό δρόμο που είναι ασφαλτωμένος. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιτρεπόμενη κατοχή κατοικιδίων, την ηχομόνωση, τη θυροτηλεόραση και τον δυτικό προσανατολισμό.

Αυτή η μοντέρνα κατασκευή, με πλακάκια δαπέδου, αλουμινίου κουφώματα και εξαιρετική θέα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και ποιοτικό κατοικία στο Χαλάνδρι. Κωδικός ακινήτου: 11579. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11579
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή