Ρετιρέ Αρδηττού 30, Αθήνα 11636, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - ΚαλλιμάρμαροΑρδηττού 30, Αθήνα 11636
  • € 2.500/μήνα
  • 5
  • 125
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Σε σπάνιο σημείο επί της Αρδηττού, με θέα τον εθνικό κήπο, τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ολύμπιου Διός, την Ακρόπολη και τον Λυκαβυττό, βρίσκεται αυτό το πολυτελές διαμέρισμα (125τμ) στον πέμπτο όροφο αρχοντικής πολυκατοικίας του 1970.
Το διαμέρισμα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας έπιπλα και συσκευές. Με μία προσεκτικά επιλεγμένη διακόσμηση, σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά στοιχεία εποχής του κτιρίου, διαμορφώνεται ένα περιβάλλον αισθητικά ενιαίο, άνετο και λειτουργικό.  
Ένας πρώτος χώρος υποδοχής οδηγεί σε δύο μεγάλους διαδοχικούς χώρους, καθιστικού και τραπεζαρίας, οι οποίοι περιβάλλονται από μεγάλα παράθυρα που βλέπουν κατευθείαν την Ακρόπολη, ενώ μία μεγάλη βεράντα πλαισιωμένη από όμορφα παρτέρια με φυτά, ολοκληρώνει την πρόσοψη του διαμερίσματος. Αμέσως μετά, βρίσκεται η κουζίνα και ένα WC, και διασχίζοντας τον διάδρομο προς την πίσω πλευρά, την ανατολική, συναντάμε τρία δωμάτια και ένα master bathroom. Το ένα δωμάτιο είναι διαμορφωμένο σε κρεβατοκάμαρα, το δεύτερο σε γραφείο και ένα τρίτο προσφέρεται ελεύθερο για κάθε χρήση.  
Το διαμέρισμα διαθέτει, δύο κλιματιστικά, ένα που καλύπτει τους μπροστινούς χώρους και άλλο ένα στην κρεβατοκάμαρα, ανεμιστήρες οροφής και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6701787
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή