Τριάρι Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 578.000
  • 4
  • 127
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Νεόδμητο πολυτελές διώροφο διαμέρισμα 1ου&2ου ορόφου προς πώληση, στην πανέμορφη και αριστοκρατική περιοχή της Χαλέπας Χανίων.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών υπό κατασκευή το οποίο αποτελείται από 4 ορόφους, κοινόχρηστους χώρους και θέσεις parking για κάθε κατοικία.
Η υπό κατασκευή ιδιοκτησία διαθέτει υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά, μοντέρνα αρχιτεκτονική και υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας απόλυτη κομψότητα και λειτουργικότητα.

Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 128.79 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.408,84 τ.μ.
Αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σχεδιασμένα με τέλειο τρόπο για άνεση και χαλάρωση. Η άνετα διαμορφωμένη κουζίνα προσφέρει ένα λειτουργικό τρόπο καθημερινής ζωής.
Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης δύο όμορφα σχεδιασμένα μπάνια και ιδιωτική πισίνα προσθέτοντας ένα άγγιγμα πολυτέλειας στην καθημερινή διαβίωση των ιδιοκτητών.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής προγραμματισμένη για το 2025, αυτή η σύγχρονη ιδιοκτησία υπόσχεται ένα μοντέρνο τρόπο ζωής και είναι πραγματικά το σπίτι των ονείρων σας.

Το συγκρότημα των κατοικιών βρίσκεται σε αμφιθεατρική θέση με υπέροχη θέα στο Λιμάνι των Χανίων και την ευρύτερη περιοχή της ακτογραμμής καθώς απέχει 1,7 Χιλιόμετρα από παραλία (Χανιά, Χανίων), 7 Χιλιόμετρα από νοσοκομείο/κέντρο υγείας (Νοσοκομείο Χανίων), 400 Μέτρα από super market, 1,5 Χιλιόμετρα από σχολείο, 2,4 Χιλιόμετρα από τράπεζα, 400 Μέτρα από στάση λεωφορίου, 10,8 Χιλιόμετρα από αεροδρόμιο.

Η γειτονιά είναι μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές συνοικίες των Χανίων. Βρίσκεται ανατολικά της πόλης, στον παραλιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο και το Ακρωτήρι.

Η περιοχή παρέχει εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της πόλης, στα ιστορικά αξιοθέατα και στις υπόλοιπες ανέσεις της περιοχής.
Είναι γνωστή για την ήρεμη ατμόσφαιρα της και την παρουσία πολλών παραδοσιακών καφενείων και ταβερνών.

Τιμή: €578.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
775542
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
127 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 578.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή