Δυάρι Κέντρο Θεσσαλονίκης, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 120.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα πάνω από την Αγίου Δημητρίου, στον 1ο όροφο με ασανσέρ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ. και αποτελείται από 2 άνετα Δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, και έχει καινούρια κουφώματα pvc με διπλά τζάμια, πατώματα με πλακάκια και ωραία εσωτερικά κουφώματα και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης καθώς και σε αστικές συγκοινωνίες. Ιδανικό για επένδυση ή για ιδιοκατοίκηση. Το ενεργειακό πιστοποιητικό Υπο έκδοση. Τιμή: €120.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
951244
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή